اعتراف درباره تاثیر باگ اسپکتر روی تراشههای جدید
وصلههای امنیتی برای رفع مشکل باگهای اسپکتر و ملتدان/ Meltdown نه تنها چارهساز نبوده، بلکه باعث خاموش شدن ناگهانی سیستم هم شدهاند.
اینتل پیشتر گفته بود مشکل ری-بوت شدن سیستم ها مربوط به سیستمهای مجهز به پردازنده برادول و هاسول است اما حالا گفته است محصولاتی مانند Skylake و Kabylake نیز دچار مشکل شدهاند.
دو سی پی یوی قدیمی به نامهای Ivy Bridge و Sandy Bridge با هستههای قدیمی نیز اسیر باگ امنیتی هستند.
«ناوین شینوی» قائم مقام اینتل ادعا کرده است که به علت اصلی آسیب پذیری در تراشههای خود نزدیک شدهاند و سعی میکنند با «میکرو کُدی» که از هفته آینده در اختیار شرکا قرار میدهند؛ مشکل را به سرعت مرتفع کنند.
ظاهرا اپلیکیشنهای بیزینسی جاوا روی سرورهای مجهز به اینتل به گفته وی هنوز حاد مشکل پرفورمنس پیدا نکردهاند و تنها بین ۲ تا ۴ درصد کندی مشاهده شده است.
به گفته کارشناسان وقتی سی پی یو ۱۰۰درصد انرژی را برای خوانش دیتا به کار می بندد، کاهش سرعت دیده نمیشود اما وقتی ۱۰۰درصد انرژی برای نوشتن دیتا بکار گرفته می شود، حدود ۱۸ درصد کاهش سرعت دیده میشود.
روی حالت تک هسته نیز برای نوشتن دیتا بیش از ۲۵ درصد کاهش سرعت دیده میشود.
اینتل میگوید در حال کار با شرکا و مشتریان خود برای جلوگیری از کندشدن سیستم ها هستند. یکی از انتخابهای مطرح شده تکنیک موسوم به Retpoline است که توسط مهندسان گوگل ابداع شده تا ضمن ممانعت از باگ اسپیکتر، جلوی کندی عملکرد سیستمها را میگیرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر