نجار:ساختمانهای دولتی در برابر زلزله ایمن نیستند
اسماعیل نجار امشب در نشست خبری استانداران ادوار خراسانجنوبی، اظهار داشت: بر اساس قانون، نظام و دولت ۵ درصد اعتبارات کل بودجه کشور در اختیار مدیریت بحران قرار میگیرد که از این میزان ۳ درصد برای پیشگیری و ۲ درصد برای مقابله است.
وی به حادثهخیز بودن و قرار گرفتن خراسانجنوبی بر روی گسلها اشاره کرد و بیان داشت: اعتبارات خوبی به این استان اختصاص یافته و اگر استان بعد از این طرح و برنامهای برای پیشگیری داشته باشد در خدمت هستیم.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران با تأکید بر اینکه همه کارها به بودجه و دولت برنمیگردد، اضافه کرد: در غرب کشور ساختمانهایی داشتیم که در سختترین مناطق گسل پابرجا و ساختمانهای زیادی به دلیل اشکالات و ایرادات تخریب شدند.
نجار با بیان اینکه ساختمانهای استوار مانده آئیننامه ۲۸۰۰ را رعایت کرده بودند، ادامه داد: اساس کار در بحث زلزله که عمدهترین حادثه در خراسانجنوبی است پیشگیری است لذا ما نمیتوانیم جلوی زلزله را بگیریم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری این مطلب که با بهکارگیری عقل، خرد، علم و دانش میتوانیم خود را در مقابل زلزله ایمن کنیم، تبیین کرد: مردم باید آرامش خود را حفظ و بر مؤلفههای ایمنسازی و نظارت دقیق بر ساختمانها توجه کنند.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران به تخریب ساختمانهای دولتی از جمله بیمارستانها در زلزله غرب کشور اشاره و مطرح کرد: متأسفانه ساختمانهای دولتی در زلزله از رده خارج هستند و این در حالی است که باید این ساختمانها از مقاومت بیشتری نسبت به سایر ساختمانها برخوردار باشند.
نجار با ابراز تأسف از اینکه در ساخت و سازها آئیننامه ۲۸۰۰ و قوانین و مقررات را رعایت نمیکنیم، خاطرنشان کرد: باید مسؤولان در ساختوسازها موظف به نظارت شوند و توجه ویژهای به این مهم نمایند.
وی برخی تخریبها را ناشی از حوادث دانست و متذکر شد: برای جلوگیری از برخی تخریبها باید در ساخت و سازها نظارت مهندسان ناظر بیشتر و دقت بیشتری بر ساخت و سازها انجام شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر