ایندیپندنت گزارش داد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به کتاب جنجالی "آتش و خشم: در کاخ سفید ترامپ" در پیامی در توئیتر نوشت: من از همان روز که تصمیم خود را برای حضور در رقابت‌های ریاست جمهوری اعلام کردم اخبار جعلی را تحمل کرده و با آنها مواجه شدم. اکنون نیز باید یک کتاب جعلی که توسط یک نویسنده کاملا بی اعتبار نوشته شده است را تحمل کنم.

او در ادامه اظهاراتش افزود: رونالد ریگان نیز همین مشکل را داشت و به خوبی از عهده آن برآمد بنابراین من نیز این کارها را خواهم کرد!

ریگان و ترامپ تاکنون اشتراکات بسیاری داشته‌اند. بارزترین تشابه این است که هر دو رئیس‌جمهور از فضای رسانه‌ای وارد حوزه سیاست شده و هیچگونه سابقه سیاسی نداشته‌اند.

در دوران رونالد ریگان نیز چالش‌هایی میان رسانه و کاخ سفید وجود داشت. همانگونه که در حال حاضر ترامپ و کاخ سفید به طور فعالانه تلاش می‌کنند که با لقب دادن "رسانه جعلی" مطبوعات و رسانه‌ها را بی‌اعتبار کنند.

ریگان در دوران ریاست جمهوری‌اش با شایعاتی روبرو شده بود که وی از زوال عقلی رنج می‌برد. به خصوص پس از اینکه عملکرد بسیار ضعیفی در مقابل والتر ماندیل، از حزب دموکرات در رقابت‌های ریاست جمهوری ۱۹۸۴ نشان داد.

در سال ۱۹۹۴ به طور رسمی بیماری آلزایمر در ریگان اعلام شد؛ این زمانی بود که پنج سال از پایان دوره ریاست جمهوری‌اش می‌گذشت.

هم چنین "رون"، پسر رییس جمهور اسبق آمریکا اخیرا در کتاب جدیدی که به مناسبت یکصدمین سالگرد تولد رونالد ریگان منتشر شده اعلام کرد که پدرش حتی در دوران ریاست‌جمهوری نیز دچار بیماری آلزایمر بوده است.

این در حالیست که پزشک ریگان پیش از این اعلام کرده بود که رییس جمهور در سال ۱۹۸۹ یعنی درست بعد از پایان دوران ریاست‌جمهوری‌اش به این بیماری مبتلا شد. با این حال رون اعلام کرد که اولین علایم بیماری آلزایمر در پدرش درست در زمان مبارزات انتخاباتی او در سال ۱۹۸۴ و پایان دور اول ریاست جمهوری‌اش بروز کرد. اما در آن زمان این موضوع چندان جدی گرفته نشد.

پسر ریگان در ادامه آورد: برخی روزها وقتی به دفتر پدرم در کاخ سفید می‌رفتم، متوجه می‌شدم که پدر شماره تلفن‌هایش را بر روی کارت‌هایی یادداشت کرده و از روی آنها تماس می‌گیرد. او حتی گاهی فراموش می‌کرد که رییس جمهور است. رونالد ریگان در سال ۱۹۹۴ رسما اعلام کرد که دچار آلزایمر شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.