در این نشست ضمن موافقت با تمدید ٣ ساله تفاهم‌نامه‌ای که پیشتر میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی در سال ٩٥ منعقد شده بود، مقرر شد که سازمان تامین اجتماعی در حوزه‌های مختلف یاری‌رسان رسانه‌ها و مشکلات بیمه‌ای آن‌ها باشد.

در یکی از بندهای توافق امروز آمده است که کارگاه‌های زیر پنج نفر همچنان با پرداخت فقط هفت درصد سهم بیمه‌شونده بتوانند از تسهیلات کامل بیمه‌ای بهره‌مند شوند و روند تسهیلات بیمه‌ای برای کارگاه‌های پنج نفره نیز تداوم داشته باشد.

همچنین آن گروه از افراد و مدیران مسوولی که فاقد دفتر رسانه و کد کارگاهی هستند ماهانه با پرداخت حق بیمه و از طریق ارسال فهرست ارسالی مورد تایید معاونت مطبوعاتی از تسهیلات بیمه‌ای تامین اجتماعی برخوردار می‌­شوند.

بر اساس این توافق، کلیه افراد فاقد کد کارگاهی که مورد تایید معاونت مطبوعاتی باشند، می‌توانند به شکل مستقل و بدون دریافت کد کارگاهی، بدون بازرسی و بازدید از محل کار و با پرداخت ٢٧ درصد به صورت بیمه توافقی به طور کامل بیمه شده و از تسهیلات آن استفاده کنند.

در راستای اجرای مفاد تفاهم‌نامه و دستورالعمل اجرایی آن مقرر شد که هماهنگی لازم بین شعب تامین اجتماعی و رسانه‌ها برای برخورداری ایشان از تسهیلات مصوب و انتقال پرونده به شعب ٢ و ٨ سازمان تامین اجتماعی انجام شود. همچنین مشکلات بیمه‌ای رسانه‌ها با حضور کارشناسان خبره معرفی شده از سوی سازمان تامین اجتماعی مستقر در ساختمان معاونت مطبوعاتی مورد پیگیری قرار گیرد.

 محمد سلطانی فر، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با اشاره به مشکلاتی که به عنوان دغدغه اصلی اهالی رسانه در نمایشگاه مطبوعات مطرح شده بود، گفت: از مجموع مشکلات و مسائل اهالی رسانه، تصمیم بر آن شد در اولین اقدام در حوزه تامین اجتماعی و تسهیل امور بیمه اهالی رسانه، گام‌هایی برداشته شود.

محمدحسن زدا، معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست با اشاره به اینکه تسهیل در امر بیمه اهالی مطبوعات در سال‌های اخیر در دستور کار سازمان تامین اجتماعی بوده، ابراز امیدواری کرد که با نگاه ویژه دو طرف، این مسیر تداوم داشته باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.