سختی برای محرومان و راحتیها برای مرفهان بیدرد
سهیلا جلودارزاده نماینده تهران و عضو فراکسیون امید به راهکار حل مشکلات مردمی که در تجمعات حاضر شدند اشاره کرد و گفت: مهمترین اقدامی که مسئولان ما باید انجام دهند انجام وظایف قانونی شان است متاسفانه وزارتخانههای ما بعضا در خواب خرگوشی هستند و خروجی مهمی برای مردم ندارند.
وی تاکید کرد: با دخل و تصرفی که در بودجه ها و در تخصیص آنها انجام می شود بودجه هایی که موجب ایجاد کار، شغل و بالا رفتن رفاه عمومی مردم است با بودجه های جاری جابجا می شود و صرف خدم و حشم دولت میشود و بخش عظیمی از بودجه حتی برای نمایندگان مجلس در هاله ای از ابهام قرار دارد. این شرایطی که بوجود می آید باعث می شود مردم در فقر قرار گیرند. این نماینده مجلس با اشاره به تجمعات، خاطرنشان کرد: تنشهای اینچنینی باعث بالا رفتن قیمت دلار می شود که شوک های سنگینی است به اقتصاد وارد می کند و درد و سختی در طبقه ضعیف جامعه مشاهده می شود.
جلودارزاده با انتقاد از عدم صداقت برخی از مسئولان، گفت: داشتن زبان صداقت از سوی همه ارکان حکومت با مردم باعث میشود که این بیاعتمادیها جای خود را به اعتماد بدهد. مسئله دیگری که وجود دارد تبعیض است. برای مردم قابل تحمل نیست که یک خانواده کارگری با ماهی ۸۰۰ هزار تومان هزینههای مسکن، غذا و پوشاک را پرداخت کند و یک خانواده دیگر با ماهی ۸ میلیون تومان! این تبعیض بسیار نابجایی است که روح مردم را آزار می دهد. سختیها را باید محرومین و زحمتکشان تحمل کنند و راحتیها و فخر فروشیها برای طبقات مرفه بی درد است.
جزییاتی تازه از برگزاری یک جلسه در وزارت کشور
همچنین بنا بر این گزارش حسین کمالی، دبیرکل حزب اسلامی کار درباره جزئیات جلسه هفته گذشته دبیران کل احزاب در وزارت کشور توضیحاتی داد. به گفته او در این جلسه درباره موضوعاتی که باعث رنجش بخشی از مردم شد که به عنوان معترض در خیابان ها حضور پیدا کرده اند صحبت و برای حل این بحران راهکاری هایی ارائه شد.
کمالی درباره راهکاره های ارائه شده توضیح داد: «در این جلسه تاکید شد که دولت باید تصمیمات خود را در تمام زمینه ها با واقعیات موجود و وضع درآمدی مردم متناسب کند؛ به عبارت دیگر باید تصمیمات اقتصادی که با امکانات و تواناییهای مردم تناسب ندارد کنار گذاشته شود. مردم تا حدی می توانند گرانی اقلام و کالاهای مصرفی و اساسی را تحمل می کنند، بعد از آن چون نمی توانند اقلام مورد نیاز خود را تهیه کنند، ادامه کار برایشان مشکل و تحملشان تمام می شود.»
کمالی درباره راهکار پیشنهادی بعدی احزاب به دولت برای برونرفت از بحران پیش رو گفت: «متاسفانه گفتگوی اجتماعی بین مردم و دولت همیشه یک سویه بوده است؛ یعنی همیشه دولتیها گفتهاند و مردم موظف به شنیدن بودند. اینکه مردم بگویند و دولت بشنود در دستورکار قرار نگرفته است. بنابراین ایجاد تریبونهایی برای گفتگوی متقابل؛ نه فرمایشی الزامی است.»
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر