آخرین وضعیت در خصوص سهام عدالت
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا پورابراهیمی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به آخرین تصمیمات گرفته شده در خصوص آزادسازی سهام عدالت از ارائه لایحه آزادسازی سهام عدالت تا دو هفته آینده به مجلس از طرف دولت خبر داد و گفت: در این خصوص امروز نشست تخصصی بازار سرمایه برگزار شد و مقدمات نقل و انتقال سهام عدالت از طریق بازار سرمایه فراهم شد. به این ترتیب ۵۰ میلیون نفر از جمعیت ۸۰ میلیونی کشور می توانند سهام عدالت خود را از طریق بازار سرمایه نقل و انتقال کنند.
وی با بیان اینکه ارزش هر برگه سهام عدالت بین یک تا ۱.۵ میلیون تومان است، ادامه داد: بر اساس وعده رئیس جمهور زندگی این لایحه به زودی در دستور کار کمیسیون اقتصادی قرار می گیرد تا در آینده نزدیک با فوریت در صحن علنی مجلس مطرح شود. پ
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره آخرین وضعیت موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز و وصول مطالبات مالباختگان گفت: این موضوع نیز در جلسه ای با حضور رئیس جمهور روز گذشته مورد بررسی قرار داده شد که بر اساس گزارش رئیس جمهور ۹۸ درصد از این موسسات ساماندهی شدند اما بررسی های ما نشان می هد که گزارشات بانک مرکزی با گزارشات میدانی ما متفاوت است.
پورابراهیمی در توضیح مطلب فوق ادامه داد: برای ساماندهی موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز پیشنهاد دادیم کمیته ای از سوی ریاست جمهوری مامور بررسی موضوع شود؛ با توجه به خط اعتباری ۱۱ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی امیدواریم این موضوع طی چند هفته آینده تعیین تکلیف شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین به بحث های اخیر در خصوص بیمه ساختمان ها خبر داد و گفت: بر اساس لایحه بیمه حوادث همگانی تمام ساختمان های کشور در برابر بلایای چون سیل و زلزله بیمه می شوند که این موضوع زودتر با حمایت دولت عملیاتی خواهد شد.
وی درباره ساماندهی نهادهای عمومی غیردولتی و تصمیم گیری در خصوص بنگاههای این نهادها گفت: این موضوع را در لایحه بودجه مد نظر قرار خواهیم داد و برنامه داریم با همکاری دولت این موضوع تعیین تکلیف شود چرا که با وضعیت واگذاری ها در حال حاضر مشخص نیست اقتصاد ایران دولتی است یا خصوصی. بنابراین باید این پدیده هر چه زودتر ساماندهی شود.
پورابراهیمی ادامه داد: خوشبختانه بر اساس توافقاتی که در حال انجام است نهادهای عمومی غیردولتی و بنگاههای وابسته به این نهادها زودتر ساماندهی و تعیین تکلیف خواهند شد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش درباره لایحه بودجه ۹۷ که در حال حاضر در کمیسیون تلفیق بودجه در حال بررسی است، گفت: خوشبختانه نگاه جدیدی در دولت در فرایند بررسی لایحه بودجه مشاهده میشود به طوری که آقای رئیس جمهور در جلسه روز گذشته اعلام کردند آمادگی داریم پیشنهادات مجلس در خصوص تبصره ۱۸ لایحه بودجه مبنی بر افزایش قیمت حامل های انرژی را مورد بررسی قرار دهیم که این ادبیات از سوی رئیس جمهور برای ما قابل قبول است چرا که عموما روسای جمهور و مسئولان دولتی عموما در جلسات لایحه بودجه اعلام می کنند اگر مجلس پیشنهادات دولت را در لایحه بودجه تغییر دهد ممکن است نتوانند تعهدات خود را عملیاتی کنند.
وی ادامه داد: روز گذشته رئیس مجلس در جلسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه حضور یافتند و در خصوص تغییر قیمت حامل های انرژی اعلام کردند با توجه به شرایط اقتصادی فعلا افزایش قیمت ها را به صلاح نمی دانیم و با یک رویکرد منطقی باید در خصوص تامین درآمدهای هدفمندی یارانه ها تصمیم گیری کنیم.
مساله FATF حل نشود، مشکلاتی ایجاد می شود
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به اینکه تعیین مالیات بر ارزش برای سال آینده منوط به اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده است، گفت: از یکشنبه هفته اینده این لایحه در دو نوبت صبح و بعدازظهر کمیسیون اقتصادی مجلس مورد بررسی قرار می گیرد تا همزمان با بررسی لایحه بودجه در صحن علنی موضوع لایحه اصلاح قانون ارزش افزوده نیز تعیین تکلیف شده باشد.
وی از دائمی شدن قانون آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده تا پایان امسال خبر داد و گفت: از سال ۹۷ این قانون دائمی خواهد شد.
پورابراهیمی همچنین درباره آخرین تصمیمات گرفته شده در خصوص اف ای تی اف گفت: در این خصوص یک کمیسیون مشترک در مجلس تشکیل شده که کمیسیون اقتصادی مجلس نیز نمایندگان خود را معرفی کرده است. پورابراهیمی ادامه داد: از رئیس جمهور درخواست داریم این موضوع را در جلسه سران قوا مطرح کنند تا زودتر به نتیجه برسیم چرا که تماس هایی داریم اگر موضوع اف ای تی اف با تغییر تعیین تکلیف نشود، مشکلاتی ایجاد خواهد شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر