محمدنبی حبیبی در اجلاس دبیران استانهای حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: کلیت نظر حزب موتلفه اسلامی این است که ما باید در برخی از مراکز تصمیم‌گیری به عنوان یک حزب حضور داشته باشیم.

وی یکی از عوامل تحقق جمهوریت نظام را تحزب دانست و گفت: ما مایلیم که در کشور چند حزب وجود داشته باشد. این احزاب در انتخابات‌ها باید با یکدیگر رقابت کنند و مردم هم به جای اینکه به شعار و سخنرانی رای بدهند، به احزاب و برنامه‌های آن رای بدهند.

حبیبی در ادامه اظهار کرد: ما بازنگری در حزب را نه در اصول و پایه‌های فکری بلکه در روش‌ها و اتخاذ سیاست‌های روز، ضروری و مفید می‌دانیم.

وی همچنین گفت: اینکه یک حزب باید بدنبال کسب قدرت سیاسی باشد مساله جدیدی در حزب موتلفه اسلامی نیست؛ حتی در اوایل تشکیل موتلفه اسلامی، که بصورت هیات‌های موتلفه بوده و به مرور تبدیل به جمعیت و حزب شده، این بحث مطرح بوده است. البته کسب قدرت امری مذموم نیست اما اینکه پس از کسب قدرت، این قدرت در اختیار چه موضوعی قرار گیرد، مطلبی است که باید بیشتر در مورد آن بحث کنیم.

حبیبی افزود: البته موتلفه اسلامی طی ۵۴ سال گذشته، همانطور که در مرامنامه و اساسنامه اولیه‌اش هم آمده، ثابت کرده است که قدرت را فقط برای پیاده کردن احکام الهی می‌خواهد؛ ما قدرت را برای قدرت نمی‌خواهیم.

وی شناخت نیازهای مردم و مراوده دائمی با اقشار جامعه را یکی از شروط اصلی حضور در مراکز قدرت دانست و تاکید کرد: اگر ما نسبت به نیازهای جامعه آگاهی پیدا نکنیم، نباید توقع داشته باشیم که مردم در انتخابات‌ها به ما رای بدهند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: البته تفاوت موتلفه اسلامی با دیگر احزاب و گروه‌های سیاسی این است که اگر بخواهد شعاری را در راستای تحقق نیازهای مردم بدهد، به این مساله توجه می‌کند که این شعار خارج از توان و ظرفیت مجموعه نظام جمهوری اسلامی نباشد. درواقع باید تلاش کنیم تا مطالبات مشروع و مقدور مردم تحقق یابد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.