میرسلیم: سرمایههای ورزش با ناشیگری از بین میروند
سید مصطفی میرسلیم پس از پایان مجمع فدراسیون غریق نجات در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ورزش انتخابات را زودتر برگزار نکرد؟ گفت: وزارت ورزش و جوانان نباید چنین کاری را میکرد زیرا به این شکل سرمایههایی که در ورزش کشور داریم با ناشیگری از بین میرود. من این فدراسیون را همچنان حمایت میکنم، این جدایی برای من دردناک است.
او در ادامه گفت: بهترین تجربهای که در این سالها کسب کردهام اتفاقی بود که در این مجمع رخ داد و نشان از همدلی به وجود آمده در بین اعضای خانواده نجات غریق بود. این اتفاق بی نظیر است که اعضای یک مجمع با همدلی که دارند به یک کاندیدا رای میدهند و قطعا با این شرایط آینده خوبی برای این فدراسیون در راه است.
میرسلیم در مورد موفقیتهای فدراسیون نجات غریق در چندین سال اخیر، اظهار کرد: در یازده سال اخیر نیروهای ما توانستهاند ۹۰ هزار نفر را از غرق شدن نجات دهند که یک اتفاق بسیار خوب است. در سراسر ایران ۱۶۰ هزار نجات غریق تربیت کردهایم که من بعد از این سالها میدانم برای مردمان خود عشق میورزند. پیشنهاد من این است که بدون شک باید تعداد این افراد را افزایش دهیم و برای مدیر آینده آرزوی موفقیت دارم.
او همچنین با بیان اینکه امیدوارم در سالهای آینده شاهد موفقیتهای این فدراسیون در عرصه بینالمللی هم باشیم، خاطرنشان کرد: ای کاش من میتوانستم جایگاههای بینالمللی خود را به ایلخان نوری بدهم تا در پیشبرد اهداف این فدراسیون او را یاری کنم. متاسفانه این کار امکانپذیر نیست و من تنها میتوانم برای آینده این فدراسیون آرزوی موفقیت کنم و با تواناییهایی که از نوری سراغ دارم فکر میکنم بتواند موفق شود.
او با بیان اینکه باید اهداف سالهای گذشته این فدراسیون پیگیری شود گفت: نقش هیاتهای استانها در پیشبرد اهداف فدراسیون مانند جلوگیری از غرق شدن حتی یک نفر، بسیار مهم است و اعضای این خانواده بزرگ میتوانند در این کار فدراسیون را یاری کنند. هیاتها نقش یاری کننده را دارند چون میتوانند دلایل مختلف غرق شدن افراد در استانها را از نزدیک مشاهده کرده و به فدراسیون اطلاع دهند. بنابراین فکر میکنم باید توجه هیاتها و فدراسیون به یکدیگر متقابل باشد تا شاهد موفقیت باشیم.
رئیس سابق فدراسیون نجات غریق، ادامه داد: در اکثر استانهای کشور برکههایی وجود دارند که آماده سازی آنها برای همگانی کردن این رشته، از توانایی فدراسیون خارج است و نقش هیاتها اینجا است که به چشم میخورد. هیاتهای محترم میتوانند شرایط این برکهها را به نحوی سازند که ملت ایران در این رشته فعال شوند تا خانواده نجات غریق بزرگتر شود.
مصطفی میرسلیم در پایان گفت: شرایط موجود در این رشته خاص است چون اکثر مردم با دید تفریح به این رشته نگاه کرده و در سواحل حاضر میشوند. باید با همدلی و همکاری خطرات موجود را به حداقل رسانده و یک فدراسیون نجات غریق در خور شان جمهوری اسلامی ایران ایجاد کنیم.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر