دکتر محمد تقی احمدی در نشست اخیر شورای دانشگاه تربیت مدرس طی سخنانی با اشاره به تحولات اخیر در عرصه سیاست جهانی گفت: تحولاتی که در رفتار و ساختار حکومت آمریکا مشاهده می کنیم بیانگر اتفاقات بزرگی برای آینده جهان است که ممکن است در نهایت سبب فروپاشی آنان شود و موضع گیری آمریکا در خصوص فلسطین با ایجاد تحولاتی در منطقه می تواند در تاریخ بین المللی و تاریخ معاصر اثرگذار باشد. سقوط اخلاقی حکومت،‌ توسعه فرهنگ دروغ و نادرستی برای هر تمدن و کشوری همانند زهر است که این موارد در این روزها در حکومت آمریکا مشاهده می شود و روشنفکران و متفکران آمریکایی در این زمینه ابراز نگرانی کرده اند و این امر برای امنیت و صلح جهانی نیز خطرناک خواهد بود.

وی تاکید کرد: اینها مواردی است که شایسته مطالعه و بررسی در دانشگاه ها است و ما می توانیم اقداماتی فراتر از اعلامیه و ابراز انزجار نیز در دانشگاه داشته باشیم و در این زمینه ها به بحث های علمی عمیق بپردازیم و برای برون رفت از این شرایط تدبیر کنیم. علوم انسانی و دانشکده ها و گروهای مرتبط با سیستم های انسانی و اجتماعی باید در این راستا فعالیت نمایند و باید بتوانیم راهکارهای مناسبی را برای حفظ امنیت و ‌داشتن جامعه سالم و آرمانی در جمهوری اسلامی ارائه کنیم و دانشگاه ایرانی _اسلامی در حال حاضر باید به این امور توجه کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بر اساس مطالعات تحلیلی که در دو ماه اخیر از سوی هیات رییسه دانشگاه صورت گرفت متوجه شدیم بخشی از شاخص های بودجه دانشگاهی کشور در مورد دانشگاه تربیت مدرس از سوی سازمان مدیریت و برنامه به درستی عمل نشده و پیگیری های جدی از سوی دانشگاه در زمینه مدل بودجه دانشگاهی صورت گرفت و جلسات بسیاری با مسئولان سازمان مدیریت برگزار گردید و برای بودجه ۹۷ بخش قابل توجهی از آن مشکلات اصلاح شد.

وی افزود: هزینه سرانه هر دانشجو بیش از ۳۰ میلیون تومان است و هر دانشجو که در دوره سنوات اضافی و بیش از حد مجاز در دانشگاه بماند هیچ بودجه ای به آن تعلق نمی گیرد و دانشگاه باید از بودجه خود برای آن دانشجو هزینه کند.

به گفته وی، دانشجویان دارای اضافه سنوات به عنوان یکی از عوامل جدی افت توان مالی دانشگاه هستند و هیات رییسه تصمیم گرفته است برای اتمام دوره های تحصیل دانشجویان در سنوات مجاز،‌ اقدامات اجرایی را از ترم آینده آغاز کند.

رییس دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: از طریق بررسی آمار پرونده های رسیده به کمیسیون موارد خاص، متوجه شدیم کدام دانشکده ها،‌ گروهها و اساتید بیشترین آمار ارجاع به این کمیسیون را داشته‌اند و مسئولان مربوطه باید با مدیریت صحیح بتوانند این مشکل را رفع نمایند تا هم ظرفیت خالی برای دانشگاه ایجاد شود و فضا برای بهره برداری سایر دانشجویان فراهم گردد و هم فرهنگ نظم در کار و زندگی در بین دانشجویان شکل گیرد.

در ادامه اعضای شورا به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص مسائل مختلف دانشگاه پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دنشگاه تربیت مدرس، در ادامه شیوه نامه های پیشنهادی پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان(برگزیدگان علمی) در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از سوی دکتر هاشمی مدیر دفتر همکاری های آموزشی و آزمون مطرح شد و برخی از اصلاحات انجام شده روی آن برای انتخاب بهتر و بهینه برگزیدگان علمی در دانشگاه ارائه و در نهایت شیوه نامه اصلاحی جدید با اکثریت آرا به تصویب رسید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.