فرآوردههای شتر را به اروپا صادر می کنیم
علی اکبر مهرفرد گفت: ممنوعیتی برای واردات شتر وجود ندارد و واردات کمی داریم اما از هیچ کشور اروپایی این دام وارد نمی شود.
وی درباره آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران مبنی بر واردات شتر از کشورهایی مانند ایتالیا، آلمان و انگلیس تصریح کرد: منشا واردات شتر در کشور برخی بازارچه های مرزی استان سیستان و بلوچستان است که این دام ها پس از قرنطینه، وارد کشور می شوند.
مهرفرد ادامه داد: زمانی گوساله و گوسفند از این مرزها وارد کشور و ذبح می شد و امروز شتر نیز به آن اضافه شده است.
وی ادامه داد: خارجی ها به دنبال سرمایه گذاری در ایران برای پرورش شتر هستند، ما نیز از این موضوع استقبال می کنیم تا پس از سرمایه گذاری، مطابق مقررات کشورمان تولید و صادرات انجام شود؛ زیرا این امر موجب بهبود کسب و کار در کشور می شود.
ایران با برخورداری از آب و هوای خشک و نیمه خشک، یکی از تولیدکنندگان شتر در جهان به شمار می رود.
در هفته های گذشته برخی رسانه ها به استناد آمارهای گمرک مدعی شدند امسال محموله شتر وارداتی از انگلستان به وزن ۲۵ هزار و ۴۳۰ کیلوگرم و ارزش ۴۱۹۶۰ دلار، محموله شتر وارداتی از ایتالیا به وزن ۶هزار و ۹۱۰ کیلوگرم و ارزش ۱۱۴۰۲ دلار و محموله شتر وارداتی از آلمان به وزن ۲۴ هزار ۱۹۰ کیلوگرم و ارزش ۳۹۹۱۴ دلار بوده است.
طبق این آمار، علاوه بر این سه کشور اروپایی، ایران در سالجاری از چین، کره جنوبی، ترکیه، پاکستان، امارات و افغانستان هم شتر وارد کرده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر