خوب است که خانم ها را به استادیوم ها راه نمی دهند. این طوری، «خانم هایی که از بودن در کنار تعداد زیادی آقا منقلب می شوند»، مجبور نیستند به استادیوم بروند. البته می توان یک راه دیگر هم پیشنهاد داد؛ اینکه با ورود خانم ها به استادیوم ها موافقت کنند و «خانم هایی که از بودن در کنار تعداد زیادی آقا منقلب می شوند» خودشان سمت ورزشگاه ها نروند.

سحر قریشی مصاحبه ای کرده و گفته: «دوست ندارم بروم استادیوم، از اینکه کنار تعداد زیادی آقا قرار بگیرم، منقلب می‌شوم. کاملا موافقم که اجازه نمی دهند خانم‌ها به استادیوم بروند!» 

ممکن است سحر قریشی به هر دلیل، مجبور باشد که اگر خانم ها را به ورزشگاه راه دادند، بلیت بخرد و برای دیدن مسابقه فوتبال، روی سکوها بنشیند. چند ماه قبل همین اتفاق رخ داد. او با اینکه از قرار گرفتن در کنار تعداد زیادی آقا منقلب می شود، به استادیوم ابوظبی رفت و بازی فوتبال پرسپولیس و الاهلی امارات را از نزدیک تماشا کرد. تصویرش هم موجود است. احتمالا اکثر اینستاگرام‌بازها و تلگرام‌بازها آن چند تصویر معروف از سحر قریشی را دیده اند که در استادیوم ابوظبی است و طوری عکس گرفته که حتما نشان داده شود در استادیوم فوتبال، مشغول تماشای بازی است.

برخلاف شایعاتی که از استقلالی بودن این بازیگر حکایت دارد، باید حدس زد که قریشی طرفدار پرسپولیس است؛ اگرنه، خانمی که از بودن در کنار تعداد زیادی آقا منقلب می شود، دلیلی برای رفتن به استادیوم فوتبال آن هم در روز بازی پرسپولیس ندارد. در همین پرسپولیس که قریشی طرفدارش است، مهاجمی حضور دارد که موقعیت های زیادی در فوتبالش خراب کرده. مهدی طارمی را بیشتر از اینکه به عنوان یک گلزن بشناسند، به عنوان مهاجمی می شناسند که موقعیت های زیادی در هر مسابقه از دست می دهد. می توان صحبت های سحر قریشی را به موقعیت خراب کردن های مهدی طارمی تشبیه کرد. 

این موقعیتی بود که قریشی می توانست استفاده بهتری از آن بکند. شاید اگر قریشی در آن مصاحبه کمی سیاست مدارانه تر کلمات را بر زبان می آورد، حالا در میان قشر عظیمی از خانم ها که دوست دارند به استادیوم های فوتبال بروند، هنوز چهره ای محبوب بود. نه اینکه دیگر محبوب نباشد، فقط احتمالا او را از زاویه ای دیگر می بینند؛ احتمالا همان زاویه ای که از آن، حسام نواب صفوی را نگاه می کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.