فریبا گودرزی اظهار داشت: با ورود سامانه بارشی به کشور شاهد آغاز بارش در استان های شمال غرب و غرب هستیم. بارش در استان های آذربایجان غربی، شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، اردبیل، قزوین،زنجان و شمال کشور آغاز شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این سامانه بارشی یبا سرما همراه است در برخی مناطق آذربایجان شرقی، غربی و کردستان شاهد بارش برف بودیم.

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی بارش ها امشب یا فردا به استان های البرز و تهران رسیده و باعث کاهش آلودگی هوا می شود. اما همچنان آلودگی هوا در تهران و شهرهای بزرگ امروز هم ادامه دارد.

گودرزی از وزش باد شدید در شمال شرق کشور خبر داد و گفت: با رسیدن سامانه بارشی به شمال شرق کشور علاوه بر بارش، شاهد وزش باد شدید در استان های خراسان رضوی و شمالی خواهیم بود.

وی در مورد هوای شمال کشور فت: علاوه بر بارش باران در استان های شمالی، شاهد کاهش محسوس دما هستیم.

خوزستان در ۲ روز آینده میزبان تمام پدیده‌های هواشناسی است

همچنین مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: طی دو روز آینده تمام پدیده‌های هواشناسی اعم از باد، تندباد، باران، تگرگ و گرد و خاک را در استان شاهد خواهیم بود.

ایسنا نوشت:کوروش بهادری اظهار کرد: بر اساس خروجی‌ مدل‌های هواشناسی می‌توان گفت که طی روزهای پنجشنبه و جمعه شاهد وقوع تمام پدیده‌های جوی از باد و باران و بارش برف گرفته تا تگرگ و تندباد و ریزگردها خواهیم بود.

 

وی تصریح کرد: از صبح (پنجشنبه) با ورود یک سامانه بارشی به خوزستان بارش باران همراه با وزش باد و تگرگ را در مناطق شمالی خوزستان پیش‌بینی می‌شود. این بارندگی‌ها در بعد از ظهر به شکل بارش برف در تاراز و ارتفاعات استان نظیر ارتفاعات دهدز، کوه منگشت و کوه آسماری خود را نشان می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی خوزستان عنوان کرد: همچنین مناطق جنوبی و مرکزی خوزستان در صبح فردا به دلیل وزش تندبادهای شدید و استقرار جریانات جنوب شرقی و احتمال فعال‌شدن کانون‌های داخلی گرد و خاک با پدیده ریزگردها مواجه می‌شوند.

بهادری ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود سرعت این تندبادها بیش از ۶۰ کیلومتر بر ساعت باشد که می‌تواند غلظت گرد و غبار را به حدود ۶۰۰۰ میکروگرم بر مترمکعب و دید افقی را به ۱۵۰ یا ۲۰۰ متر برساند.

بهادری بیان کرد: همزمان با وقوع ریزگردها با منشای محلی در مناطق جنوبی و مرکزی استان خوزستان در روز پنجشنبه، احتمال‌ می‌رود به علت تشکیل یک توده گرد و خاک در کشور عراق در بعدازظهر همان روز نواحی شمالی و شرقی استان نظیر دزفول متاثر از این گرد و خاک عراقی شوند. این توده گرد و خاک از صبح روز جمعه پیشروی بیشتری در خوزستان خواهد داشت و مناطق مرکزی استان را تحت سیطره خود در می‌آورد. در خصوص وضعیت هوای روز شنبه از نظر پدیده گرد و خاک، روز جمعه با استناد به خروجی مدل‌ها اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: روز جمعه همچنان جو ناپایداری بر خوزستان حاکم خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود در این روز شاهد بارش‌های رگباری در ارتفاعات مناطق شمالی و شرقی استان باشیم.

بهادری گفت: طی دو روز آینده خلیج‌فارس مواج است. همچنین از روز جمعه تا روز یکشنبه هفته آینده افت شدید دمای هوا در استان پیش‌بینی می‌شود به طوری‌که احتمال می‌رود حداقل در مناطق شمالی دمای هوا به صفر درجه یا حتی زیر صفر درجه سانتیگراد برسد. این یخبندان یا دمای صفر درجه خاک می‌تواند برای اراضی صیفی و جالیزی کشاورزان و همچنین حوضچه‌های پرورش ماهی مشکلاتی ایجاد کند که با اطلاعیه‌ها و اخطاریه‌های هواشناسی استان در روزهای اخیر توصیه‌ها و هشدارهای لازم توسط سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل شیلات به کاربران داده شده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.