جدیدترین شیوه درمان سرطانهای مرگبار
دیلی میل گزارش داد، در این شیوه نوظهور درمانی کارشناسان سلولهای ایمنی بدن افراد نجات یافته از سرطان را به بیماران تزریق میکنند و به این ترتیب فرد مقاومت بیشتری دربرابر بیماری به دست میآورد.
سلولهای تزریقی به نام نوتروفیل (Neutrophil) بخشی از اولین خط دفاعی بدن در برابر عوامل بیماری زا هستند.
کارشناسان اعتقاد دارند سیستم ایمنی بدن برخی از افراد به طور خودکار میتواند بسیاری از سرطانها را نابود کند و به همین دلیل تزریق سلولهای تشکیل دهنده سیستم ایمنی بدن میتواند درمانی مکمل برای کمک به این افراد باشد.
یک شرکت انگلیسی به نام Lift BioSciences درهمکاری با دانشگاه کالج لندن، اولین بار این شیوه درمانی را بر روی موشهای آزمایشگاهی انجام داده است و حال در نظر دارد نوعی شیوه درمانی برای کمک به مبتلایان به سرطان ابداع کند.
کارشناسان در نظر دارند برای درمان سرطان لوزالمعده از این روش استفاده کنند، سرطان لوزالمعده یکی از مرگبارترین سرطانها است که درمان آن به سختی انجام میشود و قربانی فراوان میگیرد.
هر سال تنها ۹،۶۱۸ نفر در کشور انگلستان به سرطان پانکراس مبتلا میشوند و ۸،۱۸۷ نفر دراثر این بیماری جان خود را از دست میدهند. استیو جابز بنیان گذار شرکت اپل نیز در اثر این بیماری مرده است.
آزمایشها همچنین نشان داده است که سلولهای نوتروفیل میتواند در از بین بردن سلولهای سرطان گردن رحم نیز موثر باشد.
از جمله مهمترین مزایای استفاده از روش درمانی با سلولهای نوتروفیل، نداشتن خطر و عارضه جانبی برای اهدا کننده و گیرنده است.
نوتروفیلها سلولهای سرطانی را به طور مستقیم از بین میبرند، آنها مواد شیمیایی تولیدی توسط سلولهای سرطانی و نیز آنتی بادیها را به طور غیر مستقیم نابود میکنند.
عمر سلولهای نوتروفیل در بدن انسان درحدود ۵ روز است و قبل از نابودی به وسیله سیستم ایمنی بدن نابود میشوند.
کارشناسان در پژوهشهای خود دریافتند بیش از ۹۵ درصد از سلولهای سرطانی در ۲۴ ساعت با تزریق سلولهای نوتروفیل از بین رفتهاند.
کارشناسان این شیوه درمانی را تحولی عظیم در درمان بیماری سرطان میدانند و امیدوار هستند با این شیوه جان میلیونها انسان در آینده نجات پیدا کند.
کارشناسان این نتیجهها را با آزمایش بر روی یک گروه ۲۰ نفره از مبتلایان به سرطان لوزالمعده به دست آوردهاند. شرکت کنندهها هر روز مقداری تزریق نوتروفیل قوی داشتهاند. کارشناسان اعلام کردهاند برای هر بیمار به حدود ۲ و نیم میلیارد سلول نیاز است.
تیم پروژه اعلام کرده است برای ادامه پژوهشهای خود به منابع مالی نیاز دارد تا بتواند روش درمانی استانداردی ارائه کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر