سال ۱۳۸۷ در دوره مدیریت امیر رضا واعظ آشتیانی در باشگاه استقلال، محمدحسین نژاد فلاح با مراجعه به وی تیم فوتسال این باشگاه را اجاره می‌کند. در توافقات حاصل شده مقرر می‌شود تیم فوتسال استقلال با حفظ نام خود به هشتگرد محل سکونت یا محلی که نژادفلاح خود را از آنجا به عنوان نماینده در مجلس کاندیدا کرده بود انتقال یابد.

این داستان برای بازیکنان عجیب و غیرقابل هضم و البته سخت بود آنها با استقلال تهران قرارداد داشتند اما محل تمرینشان هشتگرد بود و باید هر روز این مسیر را می‌رفتند و بازمی‌گشتند به همین دلیل به دفترباشگاه مراجعه کردند و در جلسه‌ای که واعظ آشتیانی و نژادفلاح حضور داشتند مشکلات و سوالات خود را مطرح کردند. واعظ آشتیانی می‌گوید مسائل مالی با نژادفلاح است و وی تمام هزینه‌ها را بر عهده گرفته اما چنانچه به تعهداتش عمل نکند باشگاه موظف به پرداخت مطالبات است. پای برگه قرارداد بازیکنان نیز مُهر باشگاه و امضای نژادفلاح است.

نژادفلاح نیز با وعده‌هایی که می‌دهد خیال بازیکنان را به لحاظ مسائل مالی آسوده و صحبت‌های واعظ را تایید می‌کند. موضوع بعدی دوری راه است که تصمیم گرفته می‌شود تمرینات در تهران و بازی‌ها در هشتگرد باشد که علت آن هم کاندیداتوری محمدحسین نژاد فلاح در مجلس از این شهر است.

بازی‌ها به نیم فصل می‌رسد و خبری از پول نمی‌شود. بازیکنان نزد نژادفلاح که در این شهر رای لازم را کسب کرده و راهی مجلس شده، می‌روند اما او صراحتا آب پاکی را روی دست بازیکنان می‌ریزد. عده‌ای می‌گویند که از وی شکایت می‌کنند اما پس از شنیدن حرف‌های نماینده مردم هشتگرد در مجلس، ترجیح می‌دهند موضوع را از کانالی دیگر پیگیری کنند؛ باشگاه استقلال.

باشگاه به آنها وعده پرداخت می‌دهد با این عنوان که در حال حاضر حساب باشگاه خالی است و با این وعده که تا پایان فصل تمام مطالبات پرداخت می‌شود از بازیکنان درخواست می‌شود به بازی در تیم ادامه دهند تا باشگاه با مشکل و محرومیت روبه‌رو نشود. در پایان فصل واعظ آشتیانی از استقلال می‌رود و فتح‌الله‌زاده می‌آید و او به هیچ وجه زیر این تعهد نمی‌رود.

بازیکنان تصمیم به شکایت می‌گیرند. کیومرث کاظمی یکی از بازیکنان این تیم رای کمیته انضباطی مبنی بر محکومیت باشگاه استقلال و پرداخت طلب را می‌گیرد. این رای به باشگاه ابلاغ می‌شود و باشگاه تا چهار روز بعد از رویت رای، فرصت اعتراض و درخواست تجدیدنظر در کمیته استیناف را داشت اما هیچ اقدامی مبنی بر پرداخت طلب یا اعتراض به رای انجام نداد تا معلوم شود رای کمیته انضباطی قابلیت اجرایی ندارد. به همین دلیل عفت سعاتمندی وکیل این پرونده، موضوع را به محاکم عمومی می‌کشاند و با مراجعه به  شعبه ۱۲ شهید بهشتی حکم محکومیت استقلال و نژادفلاح  را می‌گیرد اما باز نه باشگاه و نه نژادفلاح زیر بار این تعهد نمی‌روند و باشگاه تنها با این توضیح که ما یک تیم دولتی هستیم و با استناد به قانون می‌توانیم فرصت هجده ماهه بگیریم تا با بودجه سال بعد بدهی‌مان را پرداخت کنیم جریان پرونده را به تاخیر می‌اندازند اما وکیل پرونده شماره حساب باشگاه استقلال را به مراجع قانونی می‌سپارد و درخواست توقیف اموال می‌دهد. او با این راهکار می‌تواند طلب این بازیکن را از باشگاه بگیرد.

پس از آن تمام بازیکنان تیم فوتسال آن فصل استقلال با مراجعه به وکیل پرونده هم تیمی خود درصدد دریافت طلبشان برمی‌آیند اما این بار کار دشوارتر شده زیرا طبق قانون جدید و با استناد به اساسنامه فدراسیون فوتبال تمامی دادخواست بازیکنان از باشگاه‌ها باید از طریق کمیته انضباطی پیگیری شود و دادگاه‌ها و محاکم عمومی صلاحیت و مجوز رسیدگی به شکایات پرونده‌های ورزشی را ندارند. قاضی شعبه ۱۱۲ دادگاه عدالت صراحتا به وکیل پرونده اعلام می‌کند موضوع را از طریق AFC پیگیری کند.

اکنون عفت سعاتمندی خواهرش  النا سعاتمندی وکیل امور بین الملل را به کمک گرفته و با جمع آوری تمام ادله و ترجمه مدارک مورد نیاز قصد دارند پرونده را به کنفدراسیون فوتبال آسیا بکشاند.

عفت سعادتمندی وکیل پرونده در این باره به تسنیم گفت: قول می‌دهم تا گرفتن حکم محرومیت باشگاه استقلال از پای ننشینم و دست از تلاش برندارم چرا که سا‌ل‌هاست حق جمعی از بهترین ورزشکاران و بازیکنان فوتسال پایمال شده و از طریق مراجع داخلی نتوانسته‌ام کمکی به آنها برای احقاق حقشان کنم به همین دلیل تمام تلاشم را برای اثبات حقانیت آنها در AFC به کار می‌گیرم.

وی ادامه داد: به زودی استقلال با چالش و مشکلی جدی روبه‌رو می‌شود. در جریان این پرونده به مواردی پی بردم که  به راحتی می‌توانم این باشگاه را به محرومیتی سنگین بکشانم اما چون این ماجرا ربطی به پرونده موکلانم ندارد فعلا دست نگه می‌دارم و توان و حواسم را روی پرونده متمرکز می‌کنم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.