straitstimes گزارش داد، هر ساله در روزهای پایانی سال میلادی، شرکت‌های کوچک و بزرگ در جهان به حراج کردن اقلام و محصولات فروشی خود اقدام می کنند تا بدین وسیله شهروندان در پایان سال با قیمت های پایین‌تری بتوانند کالاهای مورد نیاز سال نو خود را تهیه کنند.

این حراج بزرگ پایان سال موسوم به جمعه سیاه (black Friday) است که همواره با استقبال بی نظیری از سوی مردم و شهروندان بسیاری از کشورها رو به رو می شود. سخنگوی سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای مذکور در تشریح این موضوع اظهار کرده است که وب سایت شرکت دانسک، دارنده سوپرمارکت‌های زنجیره‌ای بیلکا و فورتکس، در ساعات آغازین شروع حراج ناگهان با مشکل باز شدن و به‌روزرسانی صفحه اصلی مواجه شد. بلافاصله این شرکت اعلام کرد که هکرها و مجرمان سایبری توانسته اند وب سایت این شرکت را هک کرده و اطلاعات محصولات حراجی موجود در این فروشگاه‌ها را به سرقت ببرند.

وی در ادامه افزود:" هنوز خیلی زود است که درباره افشای اطلاعات محصولات و اقلام حراجی وب سایت خود چیزی بگوییم اما چیزی که تا بحال معلوم و مشخص شده آن است که هکرها در صدد بدست آوردن اطلاعات شرکت و مشتریان ما نبوده اند و صرفا به منظور هک محصولات حراجی دست به حمله سایبری زده اند".

او ادامه داد:" به طور قطع، هک کردن وب سایتهایی که محصولات خود را به حراج گذاشته و یا با نصف قیمت آن را به فروش می رسانند، برای هکرها موفقیت و دستاورد بزرگی محسوب می شود".

شرکت دانسک سوپرمارکت (Dansk Supermarked) که بعنوان دومین سوپرمارکت زنجیره ای و خرده فروش بزرگ در کشور دانمارک فعالیت می کند، دارای دو سوم سهم بازار دانمارک است و ۱۰۰ واحد سوپرمارکت فورتکس و ۱۸ سوپرمارکت بیلکا را نیز در اختیار دارد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، آمار حملات سایبری و هک در سال ۲۰۱۷ به اوج خود رسیده است و برآورد شده است که آمار حملات سایبری در سال آینده میلادی ۲۰۱۸ نیز یک رکورد بی سابقه ثبت خواهد کرد. در طول سالهای اخیر، کشورها، سازمان ها و شرکت های کوچک و بزرگ بسیاری تحت تاثیر حملات سایبری و به سرقت رفتن اطلاعات مالی، خصوصی و محرمانه خود خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند و حالا خبر اینکه قرار است در سال‌های آتی اوضاع از این که هست هم نابسامان‌تر شود، بسیار نگران کننده به نظر می رسد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.