به گزارش ایلنا، عبدالله ناصری با بیان اینکه قصدمان از عدم حضور در شورای عالی سیاسگذاری، از بین بردن سوتفاهمات بود تأکید کرد: محدودیتی برای فعالیت ما در شورای عالی وجود نداشت. من به همراه محمدرضا خاتمی در شورای بالادستی که همان شورای مشورتی است، حضور داریم و اگر سیدمحمد خاتمی بخواهد عضو حقیقی شورای عالی سیاست‌گذاری خواهیم شد.

این عضو بنیاد باران با اشاره به تغییر ساز و کار شورای عالی سیاست‌گذاری ادامه داد: کمیته مشترکی بین شورای عالی سیاست‌گذاری و شورای مشورتی تشکیل شده و جمع‌بندی‌های خود را به آقای خاتمی ارائه کرده است.

وی تاکید کرد: از آن جایی که آقای خاتمی هیچ‌گاه اهل گرفتن تصمیم شخصی نبوده است و همیشه اهل تصمیم جمعی هستند، هنوز اعلام نظر نکرده‌اند، شورای مشورتی به عنوان نهاد بالادستی تصمیم خواهد گرفت. در پایان این نظر‌سنجی قرار است مشخص شود که شورای عالی چه ترکیبی داشته باشد (چه میزان احزاب و افراد حقیقی نقش داشته باشند) و این شورا در انتخابات ۹۸ چگونه اقدام کند.

وی در ادامه با بیان این که بعضی از دوستان ما در شورای ائتلاف معتقدند مانند گذشته محور کار باید شورای هماهنگی جبهه اصلاحات باشد، گفت: آقای خاتمی و دوستان هم کلیت این استدالال را قبول داشتند، اما بعد از پیروزی آقای روحانی در انتخابات سال ۹۲ یک اتفاقی در سطح ملی رخ داد و یک موج فزاینده‌ای در استان‌ها و پایتخت به سمت آقای خاتمی هجوم آورد که این ساز و کار ائتلاف مبنای کار انتخابات برای آینده باشد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: تداوم داشتن ساز و کار شورای عالی سیاست‌گذاری قبل از اینکه خواسته آقای خاتمی باشد، خواسته شخصیت‌های محلی، ملی، احزاب استانی و ملی بود آنان معتقد هستند که این تجربه جواب داده است.

وی ادامه داد: گزارش‌ها نشان می‌داد کارکرد کمیته انتخابات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشکالاتی مواجه است لذا شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به آقای خاتمی پیشنهاد داد که ما با یکدیگر ادغام شویم، نتیجه آن شد که با حضور احزاب حقوقی و اعضای حقیقی شد شورای عالی سیاست‌گذاری به وجود بیاید.

ناصری تاکید کرد: شورای عالی سیاست‌گذاری به ریاست آقای عارف خواهد ماند و مرجع تصمیم‌گیری و تدوین آیین‌نامه‌های شورای عالی و ائتلاف اصلاح‌طلبان است اما تصمیم‌گیری‌های کلان باید در شورای مشورتی گرفته شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.