پیامدهای تحصن و بستنشینی یاران احمدینژاد
به گزارش نامه نیوز بست نشستن که روزی مختص چهره های سیاسی میهن پرست و علما بود نیز این روزها توسط برخی حاشیه آفرینان سیاست به حاشیه کشیده شده است. آنقدر که حمید بقایی زنبیل خود را کنار گذاشته و به جای رفتن به سومین جلسه دادگاه راهی حرم حضرت عبدالعظیم شود. او به اتفاق علی اکبر جوانفکر و حبیب الله جزء خراسانی تحصن کرده اند تا اعتراض خود را به دستگاه قضایی نشان داده باشند. البته قبل از رفتن با محمود احمدی نژاد نیز عکس یادگاری گرفتند تا کسی فراموش نکند که این سرنخ این ماجراها به کجا می رسد.
در اطلاعیه آورده اند: « از سال 1390 که آمریکا ، انگلیس و رژیم صهیونیستی برای پیشبرد سیاست های استکباری و سلطه طلبانه خود در منطقه و از جمله در ایران تصمیم به زدن دولت خدمتگزار دکتر احمدی نژاد گرفتند، متاسفانه برخی عناصر کوته بین و خودخواه نیز در نقشه دشمن عمل کردند و با استفاده از تریبونها و رسانه های گوناگون سیل اتهامات و افترائات را علیه فرزندان پاک ملت به راه انداختند. شماری از فرزندان ملت در دولت دهم ، به بهانه های واهی و ساختگی ، تحت شدیدترین فشارهای قضایی قرار گرفتند که با صدور احکام ظالمانه، آنها را محبوس و از چرخه خدمت رسانی به مردم خارج کردند. متاسفانه این فشارها و رفتارهای ظالمانه از سوی دستگاه قضایی طی سالهای پس از اتمام کار دولت قبل نیز با پرونده سازی های مبتنی بر اتهامات دروغین و بی پایه و اساس همچنان ادامه دارد که بازداشت های طولانی مدت و غیرقانونی در زندان انفرادی ، صدها ساعت بازجویی های فشرده و بی منطق با هدف اخذ اقرار به دروغ ، احضاریه های پی درپی برای بستن دهانها و شکستن قلمها ، تشکیل دادگاههای فرمایشی و محکومیت های ظالمانه از آن جمله است».
همچنین افزوده اند: « پیگیریهای قانونی و مستدل و اعتراضات مکرر و حقوقی ما تا کنون راه به جایی نبرده است. بر خلاف نظر رهبری انقلاب، تحت فشار قرار دادن و محدود کردن ما و اعمال تصمیمات از قبل گرفته شده تحت عنوان رسیدگی قضایی آشکار است. برای شکایت از اقدامات خلاف قانون مقامات قضایی، مرجعی جز خودشان وجود ندارد و مع الاسف شکایات ما در این مسیر نیز مورد رسیدگی قرار نگرفته است. متاسفانه این شیوه برخورد با عموم مردم است و اکثریت قاطع مردم از عملکرد دستگاه قضایی به شدت ناراضی هستند و راهی برای ابراز این نارضایتی و شکایت و احقاق حقوق خود نمی یابند. بنابراین ما ضمن ابراز همدردی با همه کسانی که در این دستگاه مورد ظلم قرار گرفته اند، راهی جز التجاء و پناه بردن به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و استمداد از آنان و فرزندانشان برای رهایی از این ظلم آشکار در برابر خود نمی یابیم. به همین دلیل از امروز(چهارشنبه بیست و چهارم آبانماه 1396) به سنت آشنای بست نشینی ، به آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) پناه می بریم. امید است که این توسل و استمداد موجب بیداری و تنبه کسانی شود که با احساس قدرت مطلق ، حقوق مردم را آشکارا تضیع می کنند».
این اطلاعیه و عکس یادگاری و آن بست نشینی در حالی است که به اعتقاد بسیاری فعالان سیاسی از هر دو جناح سیاسی کشور، حنای احمدی نژادی ها دیگر برای کسی رنگ ندارد. آن ها معتقد هستند که مردم به خوبی آگاهند و بهترین قضاوت ها را خواهند کرد لذا نباید به رفتارهای پوپولیستی آن ها بیش از آنکه باید، بها داد.
در همین راستا امیررضا واعظی آشتیانی فعال سیاسی اصولگرا در گفت وگو با «نامه نیوز» با تاکید بر اینکه اساسا تحصن کردن اینگونه مشکلات را حل نمی کند، گفت: « نکته مهم این است که همه ما به قانون احترام بگذاریم. نمی شود که هر وقت قانون به نفع بود آن را محترم شمرده و هر وقت اجرای آن بر خلاف منافع بود به آن اعتراض کنیم».
وی ضمن تاکید بر اینکه مجریان قانون نیز در عرصه های مختلف باید با انصاف و عدالت عمل کنند، گفت: « اینکه بگوییم دستگاه قضایی از قبل تصیمات خود را گرفته و یا دشمنان قصد تخریب ما را دارند یک حرف اصولی نیست. در واقع ساختن دشمن فرضی برای توجیه اقدامات پیشین که اتفاقا چندان با قانون منطبق نبوده است، درست نیست».
واعظ اشتیانی با تاکید بر اینکه تحصن کردن اصولا از سوی هر گروه و جریانی که باشد اساسا یک اقدام سیاسی و برای مظلوم نمایی است، گفت: « اگر قرار بود این طور رفتار شود که همه زندانیان کشور باید تحصن می کرده و مدعی می شدند که به آن ها ظلم شده است».
وی ادامه داد: « به نظر می رسد که هدف یاران احمدی نژاد از تحصن از یک سو تحریک عواطف هواداران خود باشد و از سوی دیگر همنوا کردن همه کسانی که با نظام جمهوری اسلامی عناد دارند. ».
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه « می خواهند با این اقدام به جامعه القا کنند که اراده ای مبنی بر تسویه حساب با عوامل دولت نهم و دهم وجود دارد» خاطر نشان کرد: «مسئولان امر باید متوجه این ظرافت ها باشند و چنین اجازه ای ندهند».
واعظ آشتیانی در مورد پیامدهای سیاسی این تحصن نیز گفت: « در هر پرونده ای که از سوی یک فرد حقیقی یا حقوقی و یا مدعی العموم طرح شده باشد دستگاه قضایی مسئول رسیدگی است و این رسیدگی نتیجه قابل پیش بینی دارد. متهم یا تبرئه می شود و یا محکوم . اینکه در حین رسیدگی و زودتر از صدور حکم مدعی شویم که احضار ما یا محکومیت ما به خاطر مسایل سیاسی است، دستگاه قضا را اساسا زیر سوال می برد و این امر از اعتبار نظام در حوزه قضایی می کاهد».
وی افزود: «پیامد دیگر این گونه رفتارها بهانه دادن به دست سازمان های بین المللی است که برای محکوم کردن ایران دنبال سوژه هستند».
وی همچنین گفت: « ما نمی گوییم که قوه قضاییه هیچ ضعفی ندارد. اساسا در مورد هیچ یک از دستگاه ها نمی توان چنین ادعایی داشت. نکته اینجا است که مسئولان دستگاه قضا خودشان بارها از وجود ایرادات سخن گفته و تاکید کرده اند که برا رفع آن ها کوشش میکنند لذا بی انصافی است که یک نقاط قوت این دستگاه را ندیده و صرفا ایراد بگیریم».
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر