همزمان با شروع جست‌و‌جوها، امدادگران هلال‌احمر و نیروهای پلیس هم وارد ماجرا شدند.گروه اعزامی با جست‌و‌جو در منطقه و رودخانه هراز پس از سه روز گزارشی درباره احتمال سقوط پارسا در رودخانه هراز تنظیم کردند و به خانواده پسرکوچولو اطمینان دادند که پسرشان در رودخانه سقوط کرده است؛ فرضیه‌ای که خانواده پارسا آن را هنوز باور ندارد و معتقدند احتمال ربوده شدن فرزند‌شان وجود دارد.

حالا با گذشت ۱۰۰ روز از آن واقعه، اثری از پارسا به‌دست نیامده و سرنوشت پسربچه تهرانی همچنان نامعلوم است.

پدر پارسا که صدای خش افتاده‌اش از درد انتظار حکایت دارد اظهارداشت: هر هفته برای پیدا کردن اثری از پارسا به منطقه می‌رفتم و نقاط زیادی از رودخانه را با ابزاری چنگک مانند به طول ۵ متر می‌گشتم. حتی در این زمینه از افراد بومی که با منطقه آشنا بودند هم کمک گرفتم. از لانه حیوانات وحشی گرفته تا استخرهای پرورش ماهی و کارخانه‌های اطراف رودخانه همه را گشتم اما دریغ از یافتن اثری هرچند کوچک از پارسا. ۳۱ خرداد تولد ۸ سالگی پارسا بود و متأسفانه چند روز بعد از تولدش این اتفاق افتاد. برایش دوچرخه‌ای خریده بودم اما متأسفانه هنوز به آن رکاب نزده است و دست‌نخورده گوشه حیاط افتاده است.

 

فاصله کم بین انتظار و ناامیدی، اما پدر جوان پارسا را هنوز از پا نینداخته است و برای یافتن پسرش همه تلاشش را می‌کند و از گرو گذاشتن مادیات زندگی‌اش هم ترسی ندارد؛ محسن قندی از تعیین مژدگانی برای یافتن پارسا خبر داده و گفت: به توصیه افراد با تجربه در اینگونه حوادث و برای پیدا کردن پسرم ۵۰۰ میلیون تومان مژدگانی برای کسی که پسرم را پیدا کند یا اطلاع دقیقی دراین باره بدهد در نظر گرفتیم. هر جا هم که توانستیم عکس و شماره تلفن خودم و منزلمان را پخش کردیم تا اگر کسی او را پیدا کرد یا ردی یافت با ما تماس بگیرد.

ازسوی دیگر جمشید نیکزاد -رئیس جمعیت هلال احمر آمل -نیزگفت: پس از مفقود شدن و اعلام غرق شدن پارسا در رودخانه هراز، همکاران جمعیت هلال احمر به مدت ۲۰ روز در رودخانه به جست‌و‌جو پرداختند اما نشانی از وی به دست نیامد. او با اشاره به اینکه تاکنون جسد این پسربچه پیدا نشده است اظهار داشت: همچنان پیگیر این مسأله هستیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.