به گزارش ایلنا، جلال جلالی زاده درباره جایگزینی نظام پارلمانی با نظام ریاستی که در حال حاضر در کشور وجود دارد، گفت: اگر ما به دنبال نظام پارلمانی هستیم قبل از هر اقدامی باید اجازه دهیم احزاب قدرتمند در کشور تشکیل شوند، عضوگیری کنند و پایگاه اجتماعی خود را داشته باشند و مهم‌تر از همه باید نظارت استصوابی برداشته شود.

وی تاکید کرد:‌ نباید هیچ‌گاه در فعالیت احزاب در کشور خللی ایجاد شود. امروز قوانین بسیار سختگیرانه در مورد تشکیل احزاب در کشور وجود دارد که عملاً نمی‌توان کاری انجام داد.

نماینده مردم سنندج در مجلس ششم با اشاره به رد صلاحیت‌های نیروهای منتسب به جریان اصلاحات در انتخابات عنوان کرد: وقتی افراد یک جناح در انتخابات مجلس رد صلاحیت می‌شوند چگونه می‌توانیم از نظام پارلمانی صحبت کنیم؟ بنابراین به نظر می‌رسد این پیشنهاد و طرح این مطالب و موضوعات در راستای حذف نیروهای اجتماعی فعال در کشور و سپردن قدرت به یک جناح و گروه خاص است که هیچ‌گونه ممنوعیت و حجابی برای رسیدن به قدرت ندارند.

وی خاطرنشان کرد: فکرمی‌کنم مطرح کردن نظام پارلمانی با وضعیت فعلی کشور به ضرر ما باشد و خسارت‌های جبران‌ناپذیری برای کشور به وجود بیاورد. اگر پیش‌زمینه‌های ریاست پارلمانی فراهم نشود چه بسا موجب از بین منافع ملی شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تاکید بر این که اگر جریان اصلاحات به راحتی در انتخابات شرکت می‌کرد نیازی به دیگران نداشت، عنوان کرد: جایگاه اجتماعی افراد از به دست آوردن قدرت مهم‌تر است.امروز مشاهده می‌کنیم با اسم اصلاح‌طلب وارد مجلس می‌شوند اما پس از رای‌آوری زیر قول خودشان می‌زنند و به جناح دیگر ملحق می‌شوند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.