شماره روزنامه ۶۱۱۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۱۹ دنیای اقتصاد

اخبار دنیا - روزنامه شماره ۶۱۱۹

  • «خشونت‌آمیزترین شب» بیروت

    دنیای اقتصاد: امروز دوشنبه ۷اکتبر و سالگرد طوفان‌الاقصی است. با گذشت یک سال، جنگ و تجاوز نه تنها در غزه ادامه دارد، بلکه به لبنان نیز سرایت کرده است.« اومورت اوراس» و «آلمان میلیسیچ» در گزارش ۶اکتبر در الجزیره نوشتند، تا امروز ۴۱هزار و ۸۷۰نفر در غزه جان باخته و ۹۷هزار و ۱۶۶نفر زخمی شده‌اند. غزه به ویرانه‌ای تبدیل شده که آواربرداری و بازسازی آن سال‌ها زمان می‌برد. گاردین هم در گزارشی نوشت که در یک‌سالگی طوفان‌الاقصی، اسرائیل یک عملیات «چندجبهه‌ای» را آغاز کرده و به دنبال گسترش دامنه جنگ است.
  • نطق رهبر انقلاب یمن در یک‌سالگی «طوفان الاقصی»

    دنیای‌اقتصاد: در نخستین سالروز عملیات «طوفان الاقصی» مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب یمن سخنرانی کرد. به گزارش «ایسنا» «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله در ابتدای این سخنرانی گفت: دشمن صهیونیستی در طول یک‌سال کامل بیش از یک‌چهارم میلیون حمله علیه غزه انجام داده است و نزدیک به ۱۵۰هزار فلسطینی در غزه شهید، مجروح و مفقود شده‌اند. رژیم صهیونیستی از طریق بمب، موشک و خمپاره که آمریکا به این رژیم داده است، حدود ۱۰۰هزار تُن مواد منفجره استفاده کرده است. به نقل از سایت خبری المسیره، الحوثی تاکید کرد: پیکر ۷هزار و ۸۲۰شهید غزه هنوز دفن نشده، به بیمارستان نرسیده و اطلاعات آنها ثبت نشده و همگی اعداد تخمینی است. علت ناپدید شدن بسیاری از اجساد این است که رژیم صهیونیستی از سلاح‌ها و بمب‌های آمریکایی استفاده می‌کند که در سطح بین‌المللی ممنوع است و تاثیر نسل‌کشی و تخریب همه‌جانبه دارد. وی تصریح کرد: دشمن صهیونیستی برای حمله به غزه، تمامی قابلیت خود را بسیج کرده و آمریکا، انگلیس و غرب از او حمایت می‌کند.
  • سکانس پایانی دموکراسی تونس

    دنیای‌اقتصاد: رای‌گیری در انتخابات ریاست‌جمهوری تونس بدون مخالفت واقعی با قیس سعید، رئیس‌جمهور کنونی، دیروز یکشنبه در جریان بود؛ چراکه برجسته‌ترین منتقدان او، از جمله یکی از رقبای اصلی، پشت میله‌های زندان هستند. به گزارش الجزیره، سه سال پس از تصاحب قدرت توسط قیس سعید، انتخابات روز یکشنبه به‌عنوان فصل پایانی آزمایش تونس با دموکراسی تلقی می‌شود. شعبه‌های رای‌دهی ساعت ۸ صبح باز و در ساعت ۱۸ بسته شد.
  • قطر به‌مثابه‌ یک قدرت عاریه‌ای

    دیانا گالیوا/محقق کالج سن آنتونی، دانشگاه آکسفورد ترجمه: محمدحسین باقی
    چنین فرض می‌شود که «هدف ایران از طریق نفوذ بر دولت عراق، حفظ توازن قدرتی است که از زمان سقوط صدام به‌دست آورده است که منجر به تغییر نقش سیاسی اهل سنت و شیعیان شد.» در نهایت «وزن» قدرت عاریه‌ای که از طریق چنین تعاملاتی با بازیگران غیردولتی اسلام سیاسی، به‌ویژه حزب‌الله، حماس، سازمان بدر، عصائب اهل‌الحق و کتائب حزب‌الله به نفع ایران تمام می‌شود، مقابله با نفوذ سیاست‌های رقبای سیاسی‌ ایران مانند اسرائیل و آمریکاست.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر