شماره روزنامه ۶۰۱۰۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۵۸ دنیای اقتصاد

اخبار دنیا - روزنامه شماره ۶۰۵۸

  • ترامپ و معاونش آمریکا را به کدام سو می‏‏‌برند؟

    دنیای اقتصاد- گروه اقتصاد بین‌الملل: آمریکا در روزهای گذشته شاهد حوادثی غیرقابل ‌‌‌پیش‌بینی بود. اگر ضارب دونالد ترامپ تنها یک اینچ آن‌‌‌طرف‌‌‌تر را هدف قرار داده بود و اگر ترامپ سر خود را حرکت نداده بود، امروز او مرده بود. ترامپ در این ترور نافرجام آسیب جدی ندید و از منظر نشریه اکونومیست، بخت و اقبال از مسیرهای دیگر نیز با او همراه بود. در فلوریدا یک قاضی، در مورد یکی از محکم‌‌‌ترین پرونده‌‌‌های اتهامی علیه او، قرار منع تعقیب صادر کرد و رقیب ضعیف و ناتوان او، جو بایدن، به‌رغم اصرار دموکرات‌‌‌ها برای کناره‌‌‌گیری، همچنان به ماندن در رقابت ریاست‌جمهوری اصرار دارد.
  • نطق پذیرش نامزدی در میلواکی

    دنیای‌اقتصاد: دونالد ترامپ پس از ترور نافرجامش در یک کارزار انتخاباتی در پنسلوانیا که به زخمی شدنش منجر شد، در کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان در میلواکی سخنرانی کرد. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، دونالد جی.ترامپ گردهمایی پرشور خود را در میلواکی با سخنرانی‌ای پایان داد که با تشریفات شروع شد، پرحاشیه شد و در پایان نیز قدرت خود را در داخل حزب جمهوری‌خواه نشان داد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده، در یک سخنرانی با پذیرش نامزدی خود در کنوانسیون ملی جمهوری‌خواهان در میلواکی، این موضوع را مطرح کرد که «یک بار دیگر آمریکا را بزرگ کنیم.»
  • آپدیت آخرالزمانی

    دنیای‌اقتصاد: خطوط هوایی، بانک‌ها و پخش‌کننده‌های تلویزیونی از جمله شرکت‌هایی بودند که روز جمعه و در سرتاسر جهان با اختلالاتی مواجه شدند. این اختلال گسترده به یک شرکت امنیت سایبری نسبت داده شد که نرم‏افزار آن توسط صنایع زیادی در سراسر جهان برای محافظت در برابر هکرها و نفوذهای خارجی استفاده می‏شود. به‌نظر می‌رسد به‌روزرسانی نرم‌افزاری که توسط این شرکت صادرشده، ریشه مشکل بوده است.
  • افزایش احتمال کناره‌گیری بایدن از انتخابات

    دنیای‌اقتصاد: چند تن از نزدیکان بایدن روز پنج‌شنبه گفتند که معتقدند او شروع به پذیرش این ایده کرده که ممکن است نتواند در ماه نوامبر پیروز شود و ممکن است مجبور شود از رقابت کنار بکشد و در مقابل خواسته‌های فزاینده بسیاری از اعضای خشمگین حزب متبوعش خود سر تعظیم فرود آورد. یکی از افراد نزدیک به او هشدار داد که رئیس‌جمهور پس از سه هفته اصرار بر اینکه تقریبا هیچ‌چیز او را از دور رقابت‌ها بیرون نخواهد کشید، هنوز تصمیم خود را برای ترک رقابت‌ها نگرفته است. اما یکی دیگر از افراد نزدیک به بایدن گفت که «واقعیت در حال تحمیل خود است» و اگر بایدن به زودی اعلامیه‌ای مبنی بر تایید معاون رئیس‌جمهور کامالا هریس به‌عنوان جانشین خود صادر کند، تعجب‌آور نخواهد بود.
  • پیروزی غیرمنتظره مکرون در پارلمان فرانسه

    دنیای‌اقتصاد: پس از سه دور پرتنش رای‌گیری، قانون‌گذاران فرانسوی روز پنج‌شنبه یکی از متحدان میانه‌رو امانوئل مکرون را دوباره به‌عنوان رئیس مجلس ملی انتخاب کردند که خشم چپ را پس از پیروزی در انتخابات پارلمانی این ماه برانگیخت. «راجر کوهن» و «اما بوبولا» در گزارش ۱۸ژوئیه در نیویورک‌تایمز نوشتند، «یائل براون-پیوِت»، یکی از اعضای حزب «رنسانس» مکرون، با ۲۲۰رای در مجمع دارای ۵۷۷کرسی در مقابل ۲۰۷رای «آندره شاساین»، نامزد ائتلاف جناح چپ «جبهه مردمی جدید» که دوم شد، به پیروزی دست یافت. پس از هفته‌ها آشوب سیاسی، این نتیجه در واقع این تصور را ایجاد کرد که هیچ چیز در فرانسه تغییر نکرده است. جبهه به اصطلاح «جمهوری‌خواه» احزاب چپ و میانه که در دور دوم انتخابات ۷ژوئیه، «اجتماع ملی» راست افراطی مارین لوپن را از قدرت دور نگه داشت، به یک جبهه راست میانه برای دور نگه داشتن چپ تبدیل شد.
  • قطر به‌مثابه یک« قدرت عاریه‌ای»

    دیانا گالیوا/محقق کالج سن آنتونی، دانشگاه آکسفورد ترجمه: محمدحسین باقی
    مدیریت الجزیره هرگونه دخالت دولت در سیاست‌های سردبیری این کانال را رد و پیشنهاد‌هایی را مبنی بر اینکه این شبکه به عنوان ابزار قطری عمل می‌کند، رد می‌کند. با وجود شفافیت اظهارات مدیرکل سابق، استفاده قطر از این کانال برای اهداف خود همچنان مورد بحث است. برخی از محققان با درک خنفر از استقلال الجزیره اشتراک نظر دارند؛ درحالی‌که برخی دیگر بر پوشش رویدادهای مهم توسط الجزیره و سیاست‌های دولت قطر تمرکز می‌کنند و معتقدند که الجزیره در خدمت منافع قطر است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر