کارخانه چینی تحت تحریم آمریکا مزایده موشکی ترکیه را برد
گروه بینالملل- ترکیه اعلام کرد که با مزایده تولید مشترک چهار میلیارد دلاری برای ساخت سیستم دفاع موشکی و هوایی دوربرد با کارخانه چینی تحت تحریم آمریکا موافقت کرده و پیشنهادهای ارائه شده از سوی ایالات متحده، روسیه و کارخانجات اروپایی را رد کرده است. به گزارش «ایسنا»، به نقل از خبرگزاری رویترز، این تصمیم برای تولید مشترک سیستم دفاع موشکی و هوایی دوربرد ۲۰۰۰ FD توسط کارخانه «صادرات و واردات ماشین آلات دقیق چین» نشان دهنده افزایش استحکام و تقویت صنعت دفاعی چین و منافع سیاسی این کشور در خاورمیانه و استقلال ترکیه از شرکای غربیاش است.
گروه بینالملل- ترکیه اعلام کرد که با مزایده تولید مشترک چهار میلیارد دلاری برای ساخت سیستم دفاع موشکی و هوایی دوربرد با کارخانه چینی تحت تحریم آمریکا موافقت کرده و پیشنهادهای ارائه شده از سوی ایالات متحده، روسیه و کارخانجات اروپایی را رد کرده است.
به گزارش «ایسنا»، به نقل از خبرگزاری رویترز، این تصمیم برای تولید مشترک سیستم دفاع موشکی و هوایی دوربرد 2000 FD توسط کارخانه «صادرات و واردات ماشین آلات دقیق چین» نشان دهنده افزایش استحکام و تقویت صنعت دفاعی چین و منافع سیاسی این کشور در خاورمیانه و استقلال ترکیه از شرکای غربیاش است.
برخی از تحلیلگران دفاعی غرب میگویند که از انتخاب چین برای ساخت مشترک این سیستم دفاع موشکی و هوایی دوربرد از سوی ترکیه شگفتزده شدهاند چون که انتظار داشتند برنده این مزایده کمپانی تسلیحاتی ریتون آمریکا یا یوروسام ایتالیا/ فرانسه باشد. یکی از دیپلماتهای ناتو در بروکسل، بلژیک گفت: ضرورت دارد که این موشکها را تحت فرماندهی و کنترل ناتو قرار دهید. به طور حتم استفاده از ظرفیت چین برای ساخت مشترک این سیستم دفاعی به جای کشورهای غربی این پرسش را درباره سازگاری و امنیت پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به وجود میآورد. کریستینا لین، یکی از مقامهای سابق آمریکا که هم اکنون در کالج مطالعات پیشرفته بینالمللی در واشنگتن دی.سی فعالیت میکند، تصمیم دولت ترکیه را یک «پیام بیدارباش» برای متحدان غربی توصیف کرد و گفت: چین به دنبال دستیابی بیشتر به منطقه خاورمیانه است و بیش از پیش در این منطقه مورد پذیرش قرار گرفته است. ترکیه به شدت از جانب اروپا دلسرد شده است و هم اکنون به سمت شرق پیش میرود.
ارسال نظر