گروه بین‌الملل‌- روز جمعه شاخص‌ها در وال‌استریت تغییر چندانی نکردند اما وال‌استریت بهترین ماه خود را طی یک ماه گذشته پشت‌سر گذاشت. زیرا گزارش‌های خوب درآمدی فصل دوم تاثیر آمار اقتصادی ضعیف را تعدیل کرد. هر کدام از شاخص‌های عمده در ماه جولای حدود ۷ درصد رشد کردند. تضاد بین گزارش‌های خوب درآمدی و اخبار اقتصادی ناخوشایند موجب محدودیت رشد شاخص‌ها در ماه جولای شد. پیش از آغاز معاملات روز جمعه آمار تولید ناخالص داخلی برای فصل دوم سرمایه‌گذاران را ناامید کرد. وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد: تولید ناخالص داخلی بانرخ سالانه ۴/۲ درصد رشد داشته است که این میزان کمتر از رشد ۵/۲ درصدی پیش‌بینی شده توسط اقتصاددانان بود.

اما صرف هزینه توسط کسب‌وکارها برای خرید تجهیزات و نرم‌افزار در فصل دوم با بیشترین میزان طی ۱۳ سال گذشته افزایش یافت. این امر دلگرم‌کننده بود زیرا بدین معنی است که شرکت‌ها برای شروع استخدام آماده می‌شوند. سرمایه‌گذاران دو گزارش اقتصادی نسبتا خوب دیگر نیز دریافت کردند. شاخص اعتماد مصرف‌کننده دانشگاه میشیگان برای ماه جولای از سطح اولیه ۵/۶۶ واحد اندکی افزایش یافت و به ۸/۶۷ واحد رسید. اقتصاددانان انتظار داشتند این شاخص به ۶۷ واحد افزایش یابد. شاخص خرید مدیران شیکاگو از ۱/۵۹ واحد در ماه ژوئن به ۳/۶۲ واحد در ماه جولای افزایش یافت. این درحالی بود که اقتصاددانان پیش‌بینی کرده بودند این شاخص به ۵/۵۶ واحد کاهش می‌یابد.

شاخص میانگین صنعتی داوجونز ۲۲/۱ واحد یا ۰۱/۰ درصد افت کرد و به ۹۴/۱۰۴۶۵ واحد رسید. این شاخص طی ماه جولای رشد ۱/۷ درصدی را ثبت کرد. شاخص استاندارد اندپورز ۵۰۰، ۰۷/۰ واحد یا ۰۱/۰ درصد رشد کرد و به ۶۰/۱۱۰۱ واحد رسید. این شاخص در ماه جولای در بهترین عملکرد خود از جولای سال ۲۰۰۹ تاکنون ۹/۶ درصد جهش کرد. شاخص نسدک کامپوزیت با ۰۱/۳ واحد یا ۱/۰ درصد افزایش به رقم ۷۰/۲۲۵۴ واحد رسید. شاخص نسدک کامپوزیت نیز برای ماه جولای افزایش ۹/۶ درصدی را ثبت کرد.

روز جمعه بازارهای سهام خارج از آمریکا نیز دچار کاهش شدند زیرا خبرها حاکی از آن بود که موسسه مودیز احتمالا رتبه اعتبارات اسپانیا را کاهش خواهد داد. احتمال کاهش رتبه از آنجا ناشی شد که نرخ بیکاری در اسپانیا به بالاترین سطح طی ۱۳ سال گذشته یعنی رقم ۰۹/۲۰ درصد رسید. این درحالی است که دولت اسپانیا همچنان با مشکل بدهی‌های فزاینده دست و پنجه نرم می‌کند. شاخص ایبکس ۳۵ اسپانیا ۲/۱ درصد، شاخص فوتسی ۱۰۰ انگلستان ۱/۱ درصد، شاخص سی‌ای‌سی-۴۰ فرانسه ۲/۰ درصد کاهش یافت. اما شاخص داکس آلمان با رشد ۲/۰ درصدی روبه رو شد. شاخص میانگین نیکی ژاپن نیز ۶/۱ درصد سقوط کرد.