گروه بین‌الملل- مدیران موسسه سرمایه‌گذاری ابوظبی اعلام کردند که ۵/۷میلیارد دلار در بانک سیتی‌گروپ سرمایه‌گذاری می‌کنند. این خبر اعتماد را به وال‌استریت بازگرداند و موجب ترقی شاخص‌های سهام در روز سه‌شنبه شد.

به گزارش رویتر از نیویورک، خبر سرمایه‌گذاری در بانک سیتی‌گروپ این امیدواری را در بازار افزایش داد که به رغم تداوم بحران مالی، سیستم بانکی و اعتباری در سلامت به سر می‌‌رسد، اینقدر که بتواند از این بحران جان به در برد. تد سالامون از استراتژیست‌های بازار معتقد است، خبر قرارداد جدید سیتی‌گروپ پس از یک دوره اخبار منفی در ارتباط با موسسات مالی، خبر امیدوارکننده‌ای برای سرمایه‌گذاران وال‌استریت بود. با این همه تردیدها درباره ادامه بحران و اینکه این بحران سرانجام چه زمانی به پایان می‌رسد، هنوز ادامه دارد. هنوز بازار درباره سلامت اقتصاد حساس است و به هر خبری درباره وضعیت جریان اقتصاد واکنش نشان می‌دهد. چارلز پلاسر، رییس بانک مرکزی فیلادلفیا گفت: او تعجب نخواهد کرد اگر داده‌ها و آمار اقتصادی در هفته‌های آینده ضعیف باشد و هشدار داد که اگر این آمار و ارقام ضعیف باعث شود تا بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را باز هم کاهش دهد، ریسک تورم را افزایش خواهد داد. به هر حال جریان بازار در روز سه‌شنبه جریانی عصبی و نگران بود که سرمایه‌گذاران تلاش زیادی کردند تا به خبر مثبت سرمایه‌گذاری جدید در سیتی‌گروپ توجه کنند و به اخبار منفی برای مثال کاهش اعتماد مصرف‌کنندگان توجه نکنند. شاخص اعتماد مصرف‌کنندگان در ماه نوامبر ۸واحد نسبت به ماه قبل از آن کاهش یافته است و به ۳/۸۷واحد رسیده است. اقتصاددانان پیش‌بینی واحد ۵/۹۱ را برای شاخص اعتماد مصرف‌کنندگان کرده بودند.

شاخص سهام داوجونز ۲۱۵واحد یا ۶۹/۱درصد به دست آورد و به واحد ۱۲۹۵۸رسید. روز قبل از آن داوجونز حداقل ۲۵۰واحد از دست داده بود. شاخص استاندارد اندپورز ۲۱ واحد یا ۴۹/۱درصد افزایش یافت و شاخص سهام تکنولوژی نزدک ۴۰واحد یا ۵۷/۱درصد به دست آورد و به واحد ۲۵۸۱ رسید. ارزش سهام سیتی‌گروپ ۵۲سنت افزایش یافت و به هر سهم ۳۲/۳۰دلار رسید.

فقدان چشم‌انداز روشنی درباره اقتصاد ایالات‌متحده به عنوان بزرگ‌ترین بازار مصرف‌ کالاهای ژاپنی و در نتیجه اعتماد به نفس موجب کسادی بازار سهام توکیو در روز چهارشنبه شد و این به رغم افزایش و رونق وال‌استریت در روز سه‌شنبه بود که معمولا به جهت بازار سهام توکیو کمک می‌کند. شاخص سهام نیکی ۶۹واحد و یا ۴۵/۰درصد از دست داد و به واحد ۱۵۱۵۴رسید. شاخص سهام توپیکس هم ۳واحد یا ۲۱/۰درصد از دست داد و به واحد ۱۴۷۶ رسید.

در بازارهای اروپا، شاخص سهام FTSE لندن ۶۴/۰ از دست داد. در آلمان، شاخص داکس ۴۸/۰ ضرر کرد و در فرانسه CAC-۴۰ فرانسه تحت‌تاثیر آشوب‌های خیابانی ۴۴/۰درصد از دست داد. اما در بازارهای بین‌المللی ارزش دلار در مقابل یورو و ین اندکی تقویت شد. با این همه هنوز امیدی به تداوم جریان تقویت دلار نیست. روز چهارشنبه در بازارهای آسیایی هر یورو به ازای ۴۸۱۳/۱دلار معامله شد که نسبت به آخرین ساعات روز سه‌شنبه در نیویورک که هر یورو به ازای ۴۸۵۷/۱دلار معامله شده بود، ارزش دلار اندکی افزایش نشان می‌دهد. همچنین نرخ برابری دلار در برابر ین به ازای هر دلار ۴۲/۱۰۸ین رسید. روز سه‌شنبه در نیویورک هر دلار به ازای ۱۰/۱۰۸ین معامله شده بود.