به دلیل موضعگیری شدید علیه ایران اتفاق افتاد
هیلاری کلینتون زیرتیغ انتقادات دوستان
به گزارش رویتر از واشنگتن، خانم هیلاری کلینتون که به رغم انتقاد از جنگ علیه عراق و طرفداری از خروج نیروهای آمریکایی از عراق، علیه ایران همچنان سخنان تند بر زبان میآورد از طرف همتایان حزبی خود مورد انتقاد قرار گرفت. هیلاری کلینتون در نظرسنجیها مقام اول را دارد و پس از او باراک اوباما و جان ادواردز با فاصله زیادی قرار دارند.
گروه بینالملل- مخالفان و رقبای دموکرات هیلاری کلینتون، کاندیدای اول حزب دموکرات، مواضع شدید و سخنان تند وی علیه ایران را به باد انتقاد گرفتند و توانایی او را برای پیروز شدن در انتخابات زیر سوال بردند.
به گزارش رویتر از واشنگتن، خانم هیلاری کلینتون که به رغم انتقاد از جنگ علیه عراق و طرفداری از خروج نیروهای آمریکایی از عراق، علیه ایران همچنان سخنان تند بر زبان میآورد از طرف همتایان حزبی خود مورد انتقاد قرار گرفت. هیلاری کلینتون در نظرسنجیها مقام اول را دارد و پس از او باراک اوباما و جان ادواردز با فاصله زیادی قرار دارند. اما مواضع متفاوت و متناقض سیاسی خانم کلینتون که همواره مخالفان او را عصبانی میکند این تردید را در اردوگاه دموکراتها ایجاد کرده است که شاید او نتواند رای افراد مستقل را جذب کند تا به این ترتیب با ائتلافی علیه جمهوریخواهان کرسی ریاستجمهوری را از آنها بگیرد. داد، سناتور ایالت کانیکتکت در این باره میگوید: باید توجه داشت که عده زیادی از رایدهندگان پیوسته در نظرسنجیها تاکید کردهاند که تحت هیچ شرایطی به وی رای نخواهند داد. وی میگوید: حقیقت این است که همکار من خانم کلینتون حدود ۵۰درصد مردمی را پیشرو دارد که میگویند به او رای نخواهند داد و این موضوعی است که حتما باید خوب در نظر بگیرد. باراک اوباما، اصلیترین رقیب خانم کلینتون، رهبری او را زیر سوال برده است و میگوید: او پیوسته بسته به شرایط دیدگاههای سیاسی خود را درباره عراق، تجارت و موضوعات دیگر تغییر میدهد.
ادواردز دیگر رقیب خانم کلینتون میگوید: خانم هیلاری کلینتون با رای دادن به قطعنامهای که یکی از واحدهای نظامی ایران را در زمره گروههای تروریست به شمار آمدند به پرزیدنت بوش کمک کرد. ادواردز افزود: مواضع اخیر کلینتون بسیار به دیدگاههای جورجبوش نزدیک است. هر چقدر او به جورج بوش نزدیک شود از ما فاصله میگیرد اما خانم کلینتون خود در دفاع از خود میگوید: رای او به آن قطعنامه، حمایت از سیاست جورج بوش و جنگ علیه ایران نیست بلکه کمک به شکلگیری سیاستی محکم و شدید در برابر ایران است تا این کشور را از اقدام به ساخت بمب اتم بازدارد. وی گفت من نمیخواهم اشتباه کنم و بین دیدگاهی تندروانه تمایلی به جنگ و انفعال کامل، گرفتار شوم. کلینتون که هفته گذشته ۶۰ساله شد، از سابقه خود در سنا دفاع کرد و اشاره به حملات فزاینده نامزدهای جمهوریخواه کرد که خود میتواند نشانه ضعف وی باشد.
اما اوباما در پاسخ به سخنان هیلاری کلینتون در دفاع از خودش گفت، علت حملات جمهوریخواهان به خانم کلینتون برای آن است که وی میدان مبارزه و جنگ راحتی را به آنها ارائه میدهد، چیزی که همواره در عرصه سیاست حداقل از دهه ۹۰ به بعد شاهد آن بودیم. اوباما سناتور ایالات ایلینوی، در هفتههای اخیر مرتبا قول داده است که در انتقاد از خانم کلینتون سخن بگوید، اما تا بهحال واقعا وی سخن تندی در انتقاد از رقیب اصلیاش نگفته است.
البته عدهای دیگر از دموکراتها، این انتقاد را مطلوب نمیدانند جز آنکه حزب دموکرات را دچار شکاف کند. وی معتقد است، این انتقادات بیشتر جنبه تخریب شخصیتی دارد که لزومی هم ندارد.
ارسال نظر