گروه بین‌الملل- روز دوشنبه وال‌استریت به نگرانی‌های اقتصادی خود تن در داد و با کاهش شاخص‌ها روبه‌رو شد. در اوایل روز به دلیل بسته محرک اقتصادی چین، شاخص‌ها افزایش یافتند، اما این افزایش متوقف شد و وال استریت دوباره به کاهش شدید هزینه‌ها که به شرکت‌های آمریکایی آسیب زده است، توجه کرد. بازار سهام به‌طور موقتی به دلیل برنامه ۵۸۶میلیارد دلاری چین افزایش یافت. این برنامه شرکت‌های چندملیتی را که در چین کسب‌وکار دارند مثل شرکت جنرال الکتریک و شرکت کاترپیلار، منتفع می‌کند. اما خوش‌بینی وال استریت به سرعت از میان رفت. افراد سهیم در بازار متوجه شدند که با وجودی که برنامه چین نشانه مثبتی است از این که دولت‌ها در سراسر جهان برای تثبیت اقتصاد جهان تلاش می‌کنند، این برنامه احتمالا تنها تاثیر ناچیزی در آمریکا خواهد داشت. روز دوشنبه اخبار اندکی وجود داشت تا نگرانی سرمایه‌گذاران را در مورد سلامت شرکت‌های آمریکایی فرو نشاند. شرکت بیمه ای‌آی‌جی پول بیشتری از دولت آمریکا دریافت کرد، اما شرکت‌های خودروسازی این کشور هنوز نمی‌دانند که آیا کمک دولتی دریافت خواهند کرد یا خیر و شرکت خرده‌فروشی وسایل الکترونیکی سیرکت سیتی در برابر ورشکستگی درخواست حمایت کرد. به دلیل نشانه‌های اندکی از بهبود، سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری روی سهام چندان مطمئن نیستند این در حالی است که قیمت سهام ارزان است. شاخص‌های عمده نسبت به بالاترین میزان خود در اکتبر سال ۲۰۰۷، حدود ۴۰درصد سقوط کرده‌اند. شاخص میانگین صنعتی داوجونز پس از آن که در معاملات اوایل روز ۲۱۵ واحد افزایش یافت، ۲۷/۷۳ واحد یا ۸۲/۰درصد سقوط کرد و به ۵۴/۸۸۷۰واحد رسید.

دیگر شاخص‌ها نیز با کاهش رو به رو شدند. شاخص استاندارد اندپورز ۵۰۰، ۷۸/۱۱ واحد یا ۲۷/۱درصد کاهش یافت و به ۲۱/۹۱۹ واحد رسید و شاخص نسدک کامپوزیت ۶۶/۳۰واحد یا ۸۶/۱درصد سقوط کرد و به ۷۴/۱۶۱۶واحد رسید. شاخص راسل ۲۰۰۰ که مربوط به شرکت‌های کوچک‌تر است، ۶۹/۱۲واحد یا ۵۱/۲درصد سقوط کرد و به ۱۰/۴۹۳واحد رسید. روز سه‌شنبه بورس‌های آسیایی با کاهش شاخص‌ها روبه‌رو شدند، زیرا چشم‌‌انداز اوضاع بد اقتصادی امید سرمایه‌گذاران را که از برنامه محرک اقتصادی چین امیدوار شده بودند، از میان برد. پس از آن که سهام شرکت جنرال موتورز به پایین‌ترین میزان خود طی ۶۲ سال گذشته رسید و پیش‌بینی شد موسسه مالی گلدمن ساکس اولین زیان فصلی خود را ثبت خواهد کرد، شاخص‌ها سقوط کردند.

اعلام ورشکستگی شرکت سیرکت سیتی آمریکا نیز بر بازارهای سهام سایه افکند. شاخص میانگین نیکی ژاپن ۳درصد کاهش یافت و به ۳۰/۸۸۰۹ واحد رسید.

شاخص شانگهای کامپوزیت و شاخص هنگ‌سنگ هنگ کنگ ۶/۰درصد کاهش یافتند.