گروه بین‌الملل- ناظر حزب محافظه کار انگلیس در دولت به دلیل توهین به پلیس این کشور و «ابله» خواندن آنها از سمت خود کناره‌گیری کرد.

به گزارش مهر به نقل از روزنامه گاردین، سرانجام پس از چند روز کشمکش میان دولت و منتقدان آن، «دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس یک تحقیر دیگر را تحمل کرد و با استعفای «اندرو میچل» روبه‌رو شد. تصمیم میچل برای کناره‌گیری، پس از دیدار وی با دیوید کامرون اتخاذ شد. این در شرایطی است که طی هفته‌های گذشته کامرون حمایت گسترده‌ای را از میچل به عمل آورده بود.

به نوشته گاردین، سخنان میچل در ابله خواندن پلیسی که از خروج وی از ساختمان نخست‌وزیری جلوگیری کرده بود موجی از انتقادها را متوجه دولت انگلیس کرده بود و در این میان حزب کارگر به رهبری «اد میلی باند» تندترین انتقادها را از دیوید کامرون و مچیل مطرح کرده بود. میچل در متن استعفای خود نوشته است : در طی دو روز گذشته این نکته برای من روشن شد که صرف نظر از درست بودن و یا غلط بودن این اقدام، من دیگر قادر به انجام وظایف خود آنگونه که انتظار می‌رود نیستم و این جوانمردانه نیست که خانواده و همکاران من به دلیل اقدام من لطمه ببینند.

وی در این نامه بار دیگر از اقدام خود در توهین به افسران پلیس دفاع کرده است. میچل از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ میلادی وزیر توسعه بین‌الملل بود و پیش از آن در سال ۱۹۷۸ رییس اتحادیه کمبریج محسوب می‌شد. میچل سابقه فعالیت به عنوان صلحبان سازمان ملل متحد را نیز دارد.

از سوی دیگر اتحادیه‌های کارگری انگلیس دیروز شنبه در شهرهای لندن، گلاسکو و بلفاست در اعتراض به اقدام دولت در کاهش هزینه‌ها دست به تظاهرات زدند.

دیروز روزنامه گاردین نوشت، در بیانیه‌ای که امروز پیش از برگزاری این تظاهرات منتشر شد رهبران اتحادیه کارگری انگلیس به شدت به تصمیمات دولت در این رابطه اعتراض کردند.

«برندان باربر» دبیرکل کنگره اتحادیه بازرگانی انگلیس (TUC) گفت: وزیران دولت به ما گفتند که اگر ما درد را تحمل کنیم، شرایط بهتر می‌شود. ما این کار را کردیم، اما در مقابل اوضاع بدتر شد. آنها به ما گفتند اگر کاهش هزینه‌ها را تحمل کنیم کسری بودجه جبران می‌شود، اما میزان بدهی‌های ما اکنون به سقف رسیده است.

به گفته باربر، بزرگترین دروغی که دولت به کارگران گفته این است که با ما مذاکره می‌کند. دولت مالیات افراد ثروتمند را کاهش داده و برای جبران آن حقوق و مزایای افراد فقیر را کاهش داده است.

«لن مک کلوسکی» از دیگر مقامات این کنگره گفت: مردم برای آنکه بتوانند به زندگی ادامه بدهند هر ماه مقادیر زیادی را قرض می‌گیرند. ما این نکته را می‌دانیم و دولت نیز به خوبی از آن آگاه است که بسیاری از افراد فقیر فقط «سر خود را بالای آب نگه داشته‌اند» و چیزی به غرق شدن آنها نمانده است. فقر خواهد آمد و نسل آینده را در برمی گیرد.

«کریستین بلوور» رییس اتحادیه ملی معلمان انگلیس نیز در این رابطه به گاردین گفت: این تظاهرات پیامی را به دولت ائتلافی ارسال می‌کند و این پیام آن است که «تدابیر ریاضتی شما کارگر نیستند.»

به گفته بلوور، کاهش هزینه‌ها در بخش‌های عمومی همراه با بخش‌های آموزش و خدمات بهداشتی همچنان ادامه دارند.

پل کنی، از دیگر رهبران اتحایه کارگری انگلیس نیز اعلام کرد که تظاهرات گسترده‌ای در شهرهای لندن، گلاسکو و بلفاست در حال برگزاری است.