ارزیابی خدمات پس از فروش خودروسازان
شاتا: مدیرکل صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت از ارزیابی شرکتهای عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای سبک و سنگین در سال جاری خبر داد، گفت: این شرکتها بر اساس گستردگی شبکه نمایندگیهای مجاز به چهار گروه تقسیمبندی میشوند. امیرحسین قناتی افزود: این تقسیمبندی در گروه شرکتهای عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای سبک، شرکتهای دارای بیش از ۱۰ نمایندگی مجاز و شرکتهای دارای کمتر از ۱۰نمایندگی مجاز و در گروه شرکتهای عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای سنگین، شرکتهای دارای بیش از ۱۲ نمایندگی مجاز و شرکتهای دارای کمتر از ۱۲ نمایندگی مجاز است.
شاتا: مدیرکل صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت از ارزیابی شرکتهای عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای سبک و سنگین در سال جاری خبر داد، گفت: این شرکتها بر اساس گستردگی شبکه نمایندگیهای مجاز به چهار گروه تقسیمبندی میشوند. امیرحسین قناتی افزود: این تقسیمبندی در گروه شرکتهای عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای سبک، شرکتهای دارای بیش از ۱۰ نمایندگی مجاز و شرکتهای دارای کمتر از ۱۰نمایندگی مجاز و در گروه شرکتهای عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای سنگین، شرکتهای دارای بیش از ۱۲ نمایندگی مجاز و شرکتهای دارای کمتر از ۱۲ نمایندگی مجاز است. وی گفت: در گروه خودروهای سبک شرکت ایساکو، سایپا یدک و اطلس خودرو با کسب ۷/۸۱ ، ۸۰ و ۱۸/۷۸ امتیاز به ترتیب مقام اول تا سوم را در میان ۲۰ شرکت عرضهکننده خدمات پس از فروش در سال ۹۲ کسب کردند. قناتی سپس اظهار کرد: شرکت سایپا یدک (ویژه محصولات پارس خودرو) با رشد ۴۲/۵ درصدی در امتیاز، مدیا موتور ۳/۱۰ درصد، خودروسازی سینا ۴۱/۱۲ درصد و آلفا موتور با ۱۱ درصد رشد، موفق به ارتقای رتبه اکتسابی در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ شدند. مدیرکل صنایع خودرو و نیرو محرکه افزود: در گروه خودروهای سنگین شرکت ماموت دیزل و گواه با کسب ۲/۷۶ و ۶۹ امتیاز، به ترتیب مقام اول و دوم را در میان ۱۶ شرکت عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای مذکور در سال ۹۲ کسب کردند.
قناتی همچنین گفت: شرکت آکیا خودرو با ۲۲۵ درصد و شرکت آذهایتکس با ۲۰۶ درصد، در میان شرکتهای عرضهکننده خدمات پس از فروش خودروهای سنگین، بیشترین درصد رشد در کسب امتیاز و ارتقای رتبه درسال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ را دارا هستند.
ارسال نظر