مجری طرح جایگزینی خودروهای فرسوده گفت: متقاضیان جایگزینی خودروهای فرسوده در شهرهایی که تا پایان سال ۸۵ امکان احداث جایگاه سوخت گاز طبیعی ندارند، خودروهای غیرگازسوز تحویل می‌گیرند. سید‌رضا فاطمی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: هم‌اکنون شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا اولویت‌های مراجعه مالکان خودروهای فرسوده را اعلام کرده‌اند، از سوی دیگر نخستین سری خودروهای فرسوده که حدود ۲هزار دستگاه بوده است، از رده خارج شده و خودروی جایگزین تحویل متقاضیان شده است. وی گفت: حدود ۲۰‌هزار متقاضی نیز تاکنون به بانک عامل برای جایگزینی معرفی شده‌اند.

مجری طرح جایگزینی خودروهای فرسوده با اشاره به این که ۱۴۰‌هزار خودرو فرسوده امسال قرار است توسط شرکت ایران‌خودرو و ۱۳۰‌هزار دستگاه توسط سایپا جایگزین شود، افزود: با پایان یافتن مرحله قرعه‌کشی و تعیین اولویت‌ها عملا وظیفه وزارت کشور از عملیات اجرایی به نظارت تغییر می‌کند و بدین ترتیب سرنوشت خودروهای فرسوده از این پس در دست خودروسازان خواهد بود.

فاطمی درخصوص فروش نقدی خودروهای فرسوده گفت: اعتبار این طرح براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی تامین شده است و فروش نقدی‌ها تا آخر آذرماه آغاز می‌شود. وی با اشاره به این که ۵۵ مرکز اسقاط خودروهای فرسوده در سراسر کشور کار اسقاط خودروها را انجام می‌دهند، افزود: در حال حاضر وزارت کشور، نیروی انتظامی، گمرک، بانک ملت، گروه‌های اسقاط و شرکت‌های ایران‌خودرو سایپا در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده مشارکت دارند. مجری طرح جایگزینی خودروهای فرسوده در خصوص مشکلات ایجاد شده در این مرحله از طرح جایگزینی خودروهای فرسوده، گفت: چندی قبل متاسفانه به دلیل عدم توزیع متقاضیان در شعب بانک در حالی که هر شعبه می‌تواند حدود ۶ متقاضی را پاسخگو باشد در برخی از شعب شاهد ازدحام و مراجعه بیش از ۴۰ متقاضی و در برخی دیگر شاهد عدم مراجعه بودیم که این امر سبب شد که در شعبه‌هایی که تعداد متقاضیان زیاد است، نوبت پرداخت وام به چند ماه آینده موکول شود که هم‌اکنون این مشکل رفع است.

فاطمی با اشاره به این که متقاضیان بر حسب اولویت تعیین شده در قرعه‌کشی، به بانک معرفی می‌شوند، افزود: زمان مراجعه متقاضی به نمایندگی فروش برای معرفی به بانک از طریق اعلام در محل نمایندگی ثبت‌نام و تماس تلفنی نمایندگی مربوطه با متقاضی صورت می‌گیرد.