گروه خودرو- سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران روز گذشته در حالی از رشد ۱۱درصدی تولید خودرو در سه ماه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد که در این مدت تولید تندر ۹۰ در دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو به ترتیب کاهش ۸۲ و ۲۹درصدی داشته است.

بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان گسترش، میزان تولید تندر ۹۰ در سه ماهه نخست امسال در شرکت پارس خودرو سه هزار و ۴۷۲ دستگاه و در شرکت ایران خودرو هزار و ۴۸دستگاه بوده است، این دو شرکت در مدت مشابه سال قبل به ترتیب چهار هزار و ۹۱۴ دستگاه و پنج هزار و ۹۲۳ دستگاه تندر ۹۰ تولید کرده بودند اما در سال جاری مشکلات به وجود آمده برای تامین قطعات این خودرو موجب شد تا تولید تندر ۹۰ به کندی پیش رود.

بر اساس آمار مذکور در سال جاری شرکت‌های خودروساز تحت پوشش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایران خودرو و سایپا) در مجموع ۲۷۸هزار و ۶۳۳ دستگاه انواع خودرو (سواری، وانت و تجاری) تولید کرده‌اند که بر اساس این آمار خودروسازان در سه ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۱درصدی را تجربه کرده‌اند.

همچنین در مدت زمان مذکور سایپا با تولید ۱۴۸هزار و ۳۳۳ دستگاه، ۵۳درصد کل تولید و ایران خودرو با تولید ۱۳۰هزار و ۳۰۰دستگاه ۴۷درصد سهم تولید خودرو در شرکت‌های تحت پوشش ایدرو را در اختیار داشتند.

بر اساس آمار مذکور در سال جاری شرکت‌های خودروساز تحت پوشش سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در مجموع ۲۷۸هزار و ۶۳۳ دستگاه انواع خودرو (سواری، وانت و تجاری) تولید کرده‌اند که بر اساس این آمار خودروسازان در سه ماه ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۱درصدی را تجربه کرده‌اند.

بر اساس آمار مذکور شرکت ایران خودرو در این مدت ۱۲۷هزار و ۵۴۹ دستگاه انواع سواری و وانت تولید کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی معادل ۱۶درصد را نشان می‌دهد. ایران خودرو همچنین در سه ماهه نخست امسال همچنین ۲۷۵۱ دستگاه انواع خودرو تجاری تولید کرده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵درصد افزایش داشته است. شرکت سایپا نیز در همین دوره زمانی ۱۴۷هزار و ۲۲۱ دستگاه انواع سواری و وانت تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشدی معادل ۸درصد را نشان می‌دهد، سایپا نیز در این مدت با تولید هزار و ۱۱۲ دستگاه انواع خودروهای تجاری رشد ۴۱درصدی را در این بخش در مقایسه با سال گذشته داشته است.

در این دوره زمانی پژو ۴۰۵ محصول تولیدی ایران خودرو با تولید ۳۰هزار و ۸۱۹ دستگاه و پراید محصول تولیدی سایپا با ۶۷هزار و ۸۵ دستگاه بیشترین تیراژ تولید خودروهای سواری را به خود اختصاص دادند.