مدیرعامل سایپا یدک در راستای نتیجه خدمات گارانتی خودرو گفت: شرکت سایپا یدک پیوسته از طریق شاخص‌های مالی ارزیابی می‌شود. عموزاده گفت: ارگانی که به صورت دائم ما را مورد ارزیابی قرار می‌دهد، وزارت صنایع و معادن است که از طریق شرکت بازرسی کیفیت استاندار بحث‌های خدمات پس از فروش شرکت را ارزیابی می‌کند؛ مخصوصا در رابطه با رضایت مشتری این شاخص بسیار خوبی است که توسط ناظر بیرونی انجام می‌پذیرد با استانداردهای نوین که دائما در حال به‌روز شدن هستند، شما هر لحظه می‌توانید نقاط ضعف و قوت خاصی را از آن داشته باشید.وی افزود: مسیر پیوسته سخت‌گیرانه است و دائما حرکت خودروسازان اصلاح می‌شود؛ این شاخص معمولا به صورت۶ ماه یک بار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد همین روزها هم نتیجه ارزیابی ۶‌ماه اول سال اعلام خواهد شد.عموزاده گفت: دوره گذشته شرکت سایپا یدک رتبه اول خدمات پس از فروش را بالاخص از جانب رضایت مشتری داشته، امتیاز سایپا یدک از ۱۰۰‌نمره ۶۷ است که تا نیل به هدف فاصله زیادی مانده است.

وی افزود: یک ناظر داخلی هم از گروه سایپا انتخاب شده است که تا به‌واسطه آن مدیریت ارشد گروه بتواند فعالیت‌ها را ارزیابی کند، همچنین یک شرکت بازرسی و مهندسی داخلی برای ارزیابی فعالیت‌ها در جهت روند کار و مجموعه، فروش شرکت سایپا یدک را می‌سنجد که این روند به ما در جهت رضایت مشتریان کمک خواهد کرد.عموزاده ادامه داد: یک ناظر سوم هم داریم که یک شرکت پیمانکار بیرونی است، این شرکت در زمینه عملکرد فرآیندهای داخلی عمل می‌کند که درهر سه مورد شرکت سایپا یدک را پیرامون ۶۷ تا ۷۰درصد ارزیابی کردند.

رضایت مشتری هم یک بحث نسبی است که در هر صورت با عدد ۱۰۰ هنوز فاصله زیادی داریم. وی افزود: اگر به طور اجمال به شرکت خارجی هم نظری بیافکنیم، می‌بینیم که آنها نیز بیشتر از این رقم نیستند. جالب اینجا است که از جهت رضایت مشتری رقم کمتری را به خود اختصاص می‌دهند. حالا این نشان‌دهنده راندمان بالای ما نیست، شاید سطح توقع مشتریان ما پایین‌تر است که امتیاز ما را بالا برده است. عموزاده گفت: تیراژ تولید خودروسازها در ایران بالا است، خودرو هم کالایی است که در طول روز بیشترین ارتباط را با مشتریان دارد؛ چون هم خودش حرکت می‌کند و هم ارتباط درونی‌اش متحرک است. پس احتمال بروز اشکال برای آن زیاد است و با توجه به نوع مصرف آن در ایران که تا قبل از سهمیه‌بندی بنزین کشور ما رقم بالایی از میزان مصرف بنزین را داشت. همه این مسائل باعث می‌شود که نتوانیم به اهداف‌مان نزدیک شویم.

وی گفت: هم مشکلات داخلی را داریم؛ مثلا بحث شبکه نمایندگی‌ها و.. و بحث خدمات پس از فروش در ایران که می‌توان گفت ما هنوز در این موضع جوان هستیم، از برهه تولید و تولیدمحوری رسیدیم به بحث فروش‌محوری، هم اینک هم به بحث خدمات پس از فروش رسیدیم. عموزاده در پایان گفت: به قطع یقین مسیر به سمت مثبت پیش می‌رود. ارزیابی‌ها هم این رانشان می‌دهد؛ اما از رضایت ۱۰۰درصد مشتری تا عملکرد خودمان هنوز فاصله بسیار است که امیدواریم با تلاش بیشتر مشکلات را مرتفع کنیم.