گروه خبر: علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیروز به بهارستان رفت تا به سوال نماینده خرم‌آباد درباره عدم توزیع منابع اشتغال‌زایی با توجه به درصد بیکاری استان‌ها پاسخ دهد؛ پاسخ‌هایی که به زعم ایرج عبدی، نماینده سوال‌کننده به‌صورت مشروط قانع‌کننده بود.


در جلسه علنی دیروز پارلمان، ربیعی گزارشی از برنامه‌های وزارت کار برای توسعه اشتغال ارائه داد و تبعیض در اختصاص منابع را پذیرفت. وزیر کار با بیان اینکه بازار پول، کالا و کار باید هر سه در کنار هم کار کنند تا بتوان در زمینه اشتغال اقدامات اثربخشی انجام داد، گفت: من نیز در این میان از مسوولیت خود شانه خالی نکردم و به‌عنوان دبیرخانه شورای عالی اشتغال همه تلاش خود را برای بهبود در هر سه حوزه به کار گرفتم. به گزارش خبرگزاری خانه ملت، ربیعی با بیان اینکه امروز بازار کار کشور در کشاورزی، صنعت و معدن و خدمات در بخش تقاضا و عرضه دچار نارسایی‌هایی است، تاکید کرد: در آخرین جلسه شورای عالی اشتغال حسن روحانی تاکید کرد که هر فردی که وارد دانشگاه می‌شود یک کارنامه اشتغال برای وی در نظر گرفته شود و مهارتی که باید در جامعه ایجاد کند از قبل برای آن برنامه‌ریزی کنیم. به گفته ربیعی من هم وزیر کارفرمایان هستم و هم وزیر کارگران و هم بیکاران بنابراین برای بهبود اوضاع مدام در حال برنامه‌ریزی هستیم. او ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌ها در سال‌های گذشته کمتر مورد توجه بوده است؛ به‌گونه‌ای‌که شاهد بودیم پیوست عدالت برای برنامه‌ریزی توسعه کشور مورد بی‌توجهی واقع شده است و هر جا به استان‌های دورتر و مرزی رفته‌ایم براساس پیوست عدالت برای برنامه‌ریزی توسعه کشور عمل نشده است که من نیز به این موضوع واقف هستم.


ربیعی تاکید کرد: ما براساس مطالعات انجام شده آمایش اشتغال را در سطح استان به کار گرفته‌ایم و تمرکز خود را بر استان‌های محروم قرارداده‌ایم؛ امروزه بحث آموزش فنی و حرفه‌ای از روستا و بحث ایجاد شغل از خانه تا کارخانه در ۶ ، ۷ استان محروم کشور صورت گرفته است. ربیعی با بیان اینکه وضعیت تامین مالی از دیگر مسائلی است که مجلس نیز باید با این وزارتخانه همکاری داشته باشد، گفت: باید صندوق توسعه ملی یا بانک‌ها یا بازار سرمایه اعتباراتی تزریق کنند تا به اهداف مدنظر دست پیدا کنیم. او تاکید کرد: حمایت از بنگاه‌های کوچک به‌عنوان محور اشتغال، حفظ اشتغال در کوتاه‌مدت بر بنگاه‌های کوچک و در درازمدت بر دانش‌بنیان از دیگر اهداف ما به شمار می‌رود؛ در سیاست‌گذاری‌های اشتغال ما براساس آمایش اشتغال سرزمینی به سمت اشتغال مناطق محروم است.


توزیع سبد حمایت غذایی؛ هفته آینده

از سوی دیگر وزیر کار دیروز اعلام کرد که توزیع سبد حمایت غذایی دولت با 100 میلیارد تومان افزایش از هفته آینده آغاز می‌شود. به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری خانه ملت، علی ربیعی با اشاره به اختصاص 300 میلیارد تومان به گروه‌های هدف که در معرض تهدید غذایی در این بسته هستند، اظهار کرد: شرایط توزیع سبد حمایت غذایی در این دوره همانند گذشته است.