باهنر با اشاره به فراخوان عمومی اصولگرایان برای تجمیع جلسات انتخاباتی
اصولگرایان به وحدت ۱۰۰ درصدی نمیرسند
محمدرضا باهنر از فراخوان عمومی اصولگرایان برای تجمیع جلسات انتخاباتی در اوایل هفته آینده خبر داد و گفت که در این فراخوان بحث تجمیع جلسات سهجانبه، چهارجانبه یا هشت نفره اصولگرایان مطرح است.
محمدرضا باهنر از فراخوان عمومی اصولگرایان برای تجمیع جلسات انتخاباتی در اوایل هفته آینده خبر داد و گفت که در این فراخوان بحث تجمیع جلسات سهجانبه، چهارجانبه یا هشت نفره اصولگرایان مطرح است. از سوی دیگر اما او تاکید کرده است که اصولگرایان به وحدت 100درصدی نمیرسند. این اظهارات باهنر را شاید بتوان نشانهای از مسیر دشواری دانست که اصولگرایان برای رسیدن به وحدت و ارائه فهرست واحد انتخاباتی در پیش دارند. موضوع رسیدن اصولگرایان به وحدت برای انتخابات مجلس دهم، بیش از یک سال است که از سوی فعالان این جناح سیاسی مطرح میشود و این در حالی است که کمتر از سه ماه مانده به برگزاری انتخابات، هنوز اما و اگرها دراین باره به پایان نرسیده است. این موضوعی است که انتقاد باهنر را نیز برانگیخته است. به باور او، نبود حزب اساسنامه دار در کشور، سبب میشود حدود چهار پنجم فعالیتها صرف ایجاد وحدت شود و این خسارتی است که از نداشتن حزب، میپردازیم. او همچنین با اشاره به اینکه اصولگرایان شورای هماهنگی ندارند، گفت برگزاری نشستها برای وحدت بین اصولگرایان خود میتواند موجب تفرقه باشد.
اختلاف قبیلهای اصولگرایان
از سوی دیگر باهنر از وجود اختلافات میان اصولگرایان نیز سخن گفت. او حتی برخی از این اختلافات میان اصولگرایان را اختلافات قبیلهای توصیف کرده است.بر اساس آنچه «ایرنا» از نشست خبری محمدرضا باهنر که در محل خبرگزاری خبرآنلاین برگزار شد گزارش داده است، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره روند وحدت بین اصولگرایان و برگزاری جلسات متعدد بین آنها، افزود: یکی جلسات چهارنفره، یکی جلسات پنج نفره و یکی جلسات سه نفره تشکیل میدهد که این خود گرفتاری ایجاد میکند.
ناطق کاندیدا نمیشود
باهنر همچنین درباره جلسات وحدت به یک نقطه مشترک این جلسات اشاره کرد و گفت که این جلسات در تلاش برای ایجاد وحدت است، اما هیچ کدام از آنها جلسات پایهای، اساسی و محوری نیست. او تاکید کرد: در جلسات برگزار شده بحث ائتلاف سه حزب مطرح نبود و بیشتر بحث همگرایی، همراهی و همدلی برای رسیدن به وحدت بوده است. رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین در پاسخ به سوالی درمورد برگزاری جلسهای با حضور علی لاریجانی، علیاکبر ناطق نوری، علیاکبر ولایتی و مقتدایی گفت: آقایان برگزاری این جلسات را بهعنوان یک پایه و ائتلاف تکذیب کردند. باهنر ادامه داد: آنها گفتند این جلسات بحث مشورتی و نشست به اصطلاح موردی بوده است و قرار نیست این جلسات تبدیل به یک حزب و جریان شود.
یکی از خبرنگاران با اشاره به انتقاداتی که به ناطق نوری وارد میشود، موضع گیری باهنر را جویا شد که او پاسخ داد: آقای ناطق نوری جزو سرمایههای اصولگرایی هستند در حالی که عدهای تصور میکنند اگر ایشان فعال شوند به سمت جریان اصلاحطلب خواهند رفت در حالی که اینطور نیست و ایشان را جزو ظرفیتهای انقلاب و اصولگرایی میدانیم. به گزارش خبرآنلاین، وی با بیان اینکه ناطق نوری برای ورود به عرصه سیاسی، احساس تکلیف نمیکند، ادامه داد: او گفته صددرصد نامزد نمیشود و برای ورود به عرصه فعالیتهای سیاسی هم ابا دارد. باهنر همچنین در پاسخ به سوالی دیگر، جمعیت رهروان ولایت را جزو جریان اصولگرایان خواند و تاکید کرد که حتما آنها در جریان اصولگرایی دعوت میشوند.
دو فهرست مطرح در تهران
باهنر در ادامه درباره فهرست واحد انتخاباتی برای تهران نیز گفت: معتقدم باید دو فهرست در تهران داشته باشیم که یکی اصلاحطلبان و اعتدالیون ودیگری اصولگرایان است؛ بنابراین در تهران دو لیست مطرح بیشتر نخواهد بود. او همچنین در درباره سرلیستی اصولگرایان، تاکید کرد: هنوز به بحث سرلیستی نرسیدیم.
طمع اصلاحطلبان به نیروهای اصولگرا
باهنر همچنین درباره اظهارات غلامحسین کرباسچی مبنیبر یارگیری از جریان رقیب، با بیان اینکه معمولا فعالیت سیاسی یعنی همین و فعالیتهای سیاسی باید جاذبه در حداکثر امکان و دافعه در حداقل را داشته باشد، گفت: طبیعی است که اصلاحطلبان به بعضی از نیروهای ما طمع کنند و در جریان اصولگرا هم همین باشد. «اصولگرایان تند» میگویند نرمها را اخراج کنید! اما این غلط است. ما الان نیروهایی داریم که اختلافشان فقط قبیلهای است در حالی که مواضع یکسانی دارند؛ بنابراین اگر اختلافی هم مطرح میشود باید مبتنیبر مواضع اقتصادی، فرهنگی و سیاسی باشد. او گفت: بنابراین در رفتارهای سیاسی اشکالی ندارد که به دوستان ما طمع داشته باشند یا از طرف ما هم اینگونه باشد. بلکه باید تلاش کنیم با استدلال و قدرت جذب نیرو داشته باشیم. محمدرضا باهنر همچنین درباره اینکه دادستانی اعلام کرد که رئیس دولت اصلاحات ممنوعالتصویر است، گفت: دادستانی یکسری اختیارات قانونی دارد و شرایطی در کشور وجود دارد که برای همه یکسان است و کسانی که وارد انتخابات میشوند باید تکلیف و موضعشان را با فتنه روشن کنند. اینجا دیگر بحث حزبی مطرح نیست؛ بلکه موضوع ملی است.
لزوم برخورد با خودسریها
اتفاقات اخیر مبنی برهم زدن جلسات و همایشهای اصلاحطلبان از سوی برخی، بخش دیگری از سوالاتی بود که باهنر به آن پاسخ داد . او با بیان اینکه برخورد غیرقانونی با تجمعات را قبول نداریم و محکوم میکنیم و برخوردهای غیرقانونی از هرطرف که باشد محکوم است تاکید کرد: باید دستگاههای امنیتی و پلیس برخورد کرده و مواظبت کنند. نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: خیلی نمیخواهم به گذشته بازگردم اما اگر نگاهی کوتاه به رفتارهای خودسرانه داشته باشیم، میبینیم که در هر دو طرف وجود داشته است. اصلاحطلبان نیز برخوردهای خودسرانه داشتهاند. بهعنوان مثال تحکیم وحدت در مجلس سوم اجازه سخنرانی به ناطق نوری در مسجد دانشگاه را نداد و حتی بنده هم که در مجلس سوم تبلیغات انتخاباتی میکردم من را هم دستگیر کردند؛ از این موارد داشتهایم. او ادامه داد: مورد دیگر اینکه زمانی که آقای خوئینیها دادستان کشور و آقای ناطق نوری هم وزیرکشور بود عدهای خودسر در تهران روی صورت خانمهایی که بدحجاب بودند، اسید پاشیدند و با پیگیریهای آقای ناطق نوری این افراد دستگیر شدند در حالی که آقای خوئینیها معتقد بود باید آنها را آزاد کنیم. باهنر افزود: معتقدم که برخوردهای غیرقانونی و خودسر از هر طرف که باشد نباید از آنها دفاع کرد.
ارسال نظر