رشد ۷۲ درصدی درآمد دولت از فروش اموال تملیکی
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با اشاره به افزایش ۷۲ درصدی درآمدهای سازمان گفت: واگذاری اموال دولت کارشناسی و از طریق مزایده بوده و آن را ارزان نمیفروشیم.
امین دلیری در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به درآمدهای ۸ ماهه سازمان اموال تملیکی اظهار کرد: طبق آخرین آمار تا پایان این ماه حدود ۹۷۹ میلیارد ریال اموال منقول به فروش رفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۴۷۲ میلیارد بود، ۱۰۷ درصد رشد نشان میدهد. مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه ۱۲۱۰ میلیارد ریال اموال غیرمنقول فروخته شده است، تصریح کرد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵۶ درصد رشد نشان میدهد که علت افزایش درآمد به دلیل انجام کار بیشتر روی پروندهها و هماهنگی با دستگاههای مرتبط است.
مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با اشاره به افزایش ۷۲ درصدی درآمدهای سازمان گفت: واگذاری اموال دولت کارشناسی و از طریق مزایده بوده و آن را ارزان نمیفروشیم.
امین دلیری در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به درآمدهای ۸ ماهه سازمان اموال تملیکی اظهار کرد: طبق آخرین آمار تا پایان این ماه حدود ۹۷۹ میلیارد ریال اموال منقول به فروش رفته که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۴۷۲ میلیارد بود، ۱۰۷ درصد رشد نشان میدهد. مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه ۱۲۱۰ میلیارد ریال اموال غیرمنقول فروخته شده است، تصریح کرد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵۶ درصد رشد نشان میدهد که علت افزایش درآمد به دلیل انجام کار بیشتر روی پروندهها و هماهنگی با دستگاههای مرتبط است. وی با تاکید بر اینکه تمام اموال از طریق مزایده با نرخ کارشناسی به فروش میرسد و اموال دولت را ارزان نخواهیم فروخت، یادآور شد: کل فروش سازمان تا پایان آبان ماه سال جاری ۲ هزار و ۴۲۱ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رقم هزار و ۴۰۹ میلیارد ریال، ۷۲ درصد رشد دارد. به گفته دلیری، ارزش کالاهای انهدامی ۱۲۹ میلیارد ریال ۸۴ درصد رشد داشته و کالاهای اعادهای نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد کاهش نشان میدهد. در سال ۹۳ رقم کالاهای اعاده شده ۷هزار و ۴۲۴ میلیارد ریال بوده که این رقم در ۸ ماه ۴ هزار و ۴۷۳ میلیارد ریال بوده است. مدیرعامل سازمان اموال تملیکی در مورد کالاهای استردادی نیز گفت: در ۸ ماه سال ۹۳ بالغ بر ۸۷ میلیارد ریال کالا مسترد شده که این رقم برای امسال ۴۹۰ میلیارد بوده است و آمارها نشان میدهد ۴۶۳ درصد افزایش داشته که علت آن افزایش حجم کالاهای قاچاق و ضبطی است.
ارسال نظر