مصوبات سفرهای استانی مقام معظم رهبری در بانک مرکزی پیگیری شد
به گزارش روابطعمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در این جلسه دکتر کمیجانی با اشاره به محدودیتها و کاهش توان تسهیلاتدهی بانکها، گفت: اولویت پرداخت تسهیلات در استانهای اشاره شده به طرحهایی است که نیازمند سرمایه در گردش بوده یا دارای پیشرفت فیزیکی و مالی بالاتر از ۸۵ درصد باشند که با تامین منابع لازم به بهرهبرداری رسیده و موجب اشتغالزایی میشوند.
به گزارش روابطعمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در این جلسه دکتر کمیجانی با اشاره به محدودیتها و کاهش توان تسهیلاتدهی بانکها، گفت: اولویت پرداخت تسهیلات در استانهای اشاره شده به طرحهایی است که نیازمند سرمایه در گردش بوده یا دارای پیشرفت فیزیکی و مالی بالاتر از 85 درصد باشند که با تامین منابع لازم به بهرهبرداری رسیده و موجب اشتغالزایی میشوند.
قائممقام بانک مرکزی به نمایندگان بانکهای حاضر در جلسه تاکید کرد: مصوبات سفرهای استانی مقام معظم رهبری باید در اولویت کاری بانکها قرار گیرد و آنها با بررسی توجیهپذیری طرحها، منابع موردنیاز را تامین کنند. قائم مقام بانک مرکزی اظهار کرد: باید با مدیریت صحیح منابع موجود و در نظر گرفتن شرایط تورمی، محیطی را ایجاد کنیم که فعالان اقتصادی بتوانند در آن بهطور مطمئن و در آرامش، اقدام به سرمایهگذاری کنند.
همچنین در این جلسه سیدعلی اصغر میرمحمدصادقی، مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی ضمن درخواست از استانداران برای خارج کردن فهرست پروژههای معرفی شده به بانکها که به لحاظ توجیه اقتصادی و فنی، قابل دفاع نیستند، تصریح کرد: مبنای ارائه تسهیلات برای طرحهای عمرانی، نرخهای سود اعلامی ازسوی بانک مرکزی در قالب عقود مبادلهای حداکثر 21 و عقود مشارکتی حداکثر 24 درصد ازسوی شبکه بانکی است که باید نسبت منابع و مصارف بانکها نیز رعایت شود. استانداران و نمایندگان استانها ضمن گلایه از برخی بانکهای عامل، موضوعاتی از قبیل محدودیت منابع استانی، رعایت نرخ سود، دخیل شدن بانکها در طرحها و تامین مالی پروژهها را مورد توجه قرار دادند و مقرر شد در استانهایی که برخی مصوبات بهطور کامل اجرایی نشده است، استانداران ضمن ارسال طرحهای اولویتدار استان به بانک مرکزی، طرحها را از بانکهای عامل نیز پیگیری کنند.
ارسال نظر