هشدار هیلاری نسبت به عواقب رد برجام
به گزارش «ایسنا» به نقل از روزنامه لس آنجلس تایمز، هیلاری کلینتون که نامزد اصلی دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا محسوب میشود، در یک سخنرانی تبلیغاتی در ایالت نیوهمشایر، قویترین دفاع خود را از توافق هستهای ایران و گروه ۱+۵ ارائه داد و ابراز نگرانی کرد که اگر کنگره با این توافق مخالفت کند، اتفاقات غیرقابل پیشبینی خواهد بود و بر جایگاه آمریکا در جهان تاثیر خواهد گذاشت.
به گزارش «ایسنا» به نقل از روزنامه لس آنجلس تایمز، هیلاری کلینتون که نامزد اصلی دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا محسوب میشود، در یک سخنرانی تبلیغاتی در ایالت نیوهمشایر، قویترین دفاع خود را از توافق هستهای ایران و گروه 1+5 ارائه داد و ابراز نگرانی کرد که اگر کنگره با این توافق مخالفت کند، اتفاقات غیرقابل پیشبینی خواهد بود و بر جایگاه آمریکا در جهان تاثیر خواهد گذاشت. کلینتون افزود: «اروپاییها، روسها و چینیها خواهند گفت که ما در کنار آمریکاییها ایستادیم، با آمریکاییها موافقت کردیم، به این توافق دست یافتیم، اما فکر میکنم، رئیسجمهوری آنها (آمریکاییها) نمیتواند سیاستهای خارجی را تعیین کند و این پیام بسیار بدی برای جهان به سرعت در حال تغییر و غالبا بیثبات است.»
کلینتون در ادامه این سخنرانی گفت: «من وارد این جزئیات شدم، چون شما در هفتههای پیش رو مطالب زیادی در این باره میشنوید، از شما میخواهم اطلاعاتتان را زیاد کنید. ما برای اینکه بتوانیم مشکلات بزرگ با جهان را حل کنیم باید از دیپلماسی پیروی کنیم.» او همچنین به وجود اختلافات دیگری میان تهران و واشنگتن اشاره کرد و گفت: «اگر من رئیسجمهور شوم، ترجیح میدهم که به این چالشها بپردازم.» به نوشته لس آنجلس تایمز، کنگره آمریکا قرار است ماه آینده پس از بررسی برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) رایگیری کند. رژیم صهیونیستی و جمهوری خواهان به سختی تلاش میکنند تا با متقاعد کردن دموکراتها مانع از تائید این توافق در کنگره شوند. این در شرایطی است که باراک اوباما رئیسجمهوری آمریکا و مقامات دولتی در تلاش هستند از رد توافق از سوی قانونگذاران جلوگیری کنند. آنها معتقدند این کار به روند اجرای توافق آسیب میزند و در این صورت این آمریکاست که مورد سرزنش قرار خواهد گرفت. بدین منظور، اوباما در تلاش است حداقل نظر هم حزبیهای دموکرات خود در کنگره برای حمایت از توافق ماه ژوئیه وین را جلب کند. در شرایط کنونی، اکثریت قریب به اتفاق جمهوری خواهان و انگشت شماری از دموکراتها با توافق وین مخالفند. اگر توافق با دو سوم آرا رد شود، در این صورت اوباما امکان وتوی آن را خواهد داشت.
ارسال نظر