سیف اعلام کرد
۲ محور برنامه ششم؛ اصل ۴۴ و اقتصاد مقاومتی
مهر: رئیسکل بانک مرکزی ۲ محور اساسی در تدوین برنامه ششم را اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی اعلام کرد.
ولی اله سیف گفت: بانک مرکزی اقدامات جدی و سازندهای کرده و در زمینههای پولی و بانکی اقدامات گستردهای را انجام داده که البته مواردی از آنها بینتیجه مانده و برخی هم درحال اجرایی شدن است. رئیسکل بانک مرکزی در بیان یکی از موارد بینتیجه اظهار کرد: ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی و ایجاد انضباط کامل در نظام بانکی کشور در حال اجرا است و اساسنامه بانکهای فعال متناسب با نیازهای اقتصادی موجود برای ایجاد شفافیت و اشراف بیشتر بانک مرکزی بر اقداماتی که منجر به بینظمی میشود، تهیه شده است.
مهر: رئیسکل بانک مرکزی ۲ محور اساسی در تدوین برنامه ششم را اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی اعلام کرد.
ولی اله سیف گفت: بانک مرکزی اقدامات جدی و سازندهای کرده و در زمینههای پولی و بانکی اقدامات گستردهای را انجام داده که البته مواردی از آنها بینتیجه مانده و برخی هم درحال اجرایی شدن است. رئیسکل بانک مرکزی در بیان یکی از موارد بینتیجه اظهار کرد: ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی و ایجاد انضباط کامل در نظام بانکی کشور در حال اجرا است و اساسنامه بانکهای فعال متناسب با نیازهای اقتصادی موجود برای ایجاد شفافیت و اشراف بیشتر بانک مرکزی بر اقداماتی که منجر به بینظمی میشود، تهیه شده است. وی گفت: در حال حاضر بانک مرکزی در شرایط مناسبی به سر میبرد و توانسته است هماهنگی مناسب و لازم را میان دستگاههای مختلف از قبیل نیروی انتظامی، قوهقضائیه و بانک مرکزی ایجاد کند تا انضباط لازم در سیستم پولی و بانکی برقرار شود.
سیف درباره جلوگیری از بنگاهداری بانکها تصریح کرد: در اینباره در گذشته هم بخشنامهای به بانکها ابلاغ و تکلیف شده تا در سه سال به حد نصابی که بانک مرکزی تعیین کرده است، برسند و بهتدریج داراییهای بنگاهی و شرکتی خود را عرضه کنند. وی با اشاره به اینکه به دلیل نوسانهایی که در بازار سرمایه وجود داشت نیاز به شرایط خاصی بود که وقتی سهام شرکتها عرضه میشود تاثیر منفی در بازار نگذارد، گفت: هر ماه پیشرفتهای بانکها با همکاری ناظران بانک مرکزی کنترل میشود و امیدواریم در پایان این سه سال بانکها به هدف موردنظر برسند.
ارسال نظر