رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در ایام جنگ:
برای هیچ فرمانده عالیرتبهای حکم اعدام صادر نشد
فارس نوشت: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در ایام جنگ، با رد تمامی شایعهها در خصوص حکم اعدام برخی فرماندهان عالیرتبه در آن دوران اظهار کرد: «موضوع خیانت فرماندهان به هیچ عنوان مطرح نبود و حضرت امام هیچوقت نگفتند فرماندهان خائن هستند. » حجتالاسلام علی رازینی، نخستین رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و مسوول مستقیم رسیدگی به پرونده تخلفات نیروهای مسلح در سالهای پایانی جنگ (۶۴ تا ۶۷) و رئیس دادگاه ویژه تخلفات جنگ در کلیه مناطق جنگی، در گفتوگویی با خبرگزاری فارس برخی اظهارنظرها درباره حکم امام(ره) پس از پایان جنگ برای برخورد با خاطیان و مقصران شکستها در نبرد ۸ ساله را رد کرد و آن حکم را در ارتباط با «خیانت فرماندهان جنگ» ندانست.
فارس نوشت: رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در ایام جنگ، با رد تمامی شایعهها در خصوص حکم اعدام برخی فرماندهان عالیرتبه در آن دوران اظهار کرد: «موضوع خیانت فرماندهان به هیچ عنوان مطرح نبود و حضرت امام هیچوقت نگفتند فرماندهان خائن هستند.» حجتالاسلام علی رازینی، نخستین رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح و مسوول مستقیم رسیدگی به پرونده تخلفات نیروهای مسلح در سالهای پایانی جنگ (۶۴ تا ۶۷) و رئیس دادگاه ویژه تخلفات جنگ در کلیه مناطق جنگی، در گفتوگویی با خبرگزاری فارس برخی اظهارنظرها درباره حکم امام(ره) پس از پایان جنگ برای برخورد با خاطیان و مقصران شکستها در نبرد ۸ ساله را رد کرد و آن حکم را در ارتباط با «خیانت فرماندهان جنگ» ندانست.
وی گفت: «هیچکدام از حرفهایی که الان زده میشود، در آن زمان مطرح نبود، نه بحث بیقانونی نیروهای مسلح و نه بحث خیانت فرماندهان. ما گفتیم این شمشیری را که میجنگد، تیزتر کنیم و برخی فکر میکردند برای تیزتر کردن این شمشیر باید دادگاهها قاطعتر برخورد کنند تا نیروهای مسلح اعم از ارتش و سپاه بهتر بجنگند.» رازینی اظهار کرد: «من تصور میکنم نه حضرت امام(ره)، نه فرماندهان عالیرتبه و میانی جنگ و نه مسوولان عالی اجرایی این برداشت را نداشتند که باید تعدادی از فرماندهان اعدام شوند. البته اختلاف سلیقه در هر جمعی هست و برای حل این اختلافنظرها راهکارهای عقلایی وجود دارد.» این مقام قضایی اظهارات درباره صدور حکم اعدام برای سه تن از فرماندهان جنگ را رد کرد و گفت: «هیچ پرونده خیانت یا مسائل دیگر برای فرماندهان رده بالای جنگ - چه ارتشی و چه سپاهی- وجود ندارد.» رازینی افزود: «حداکثر موردی که در آن زمان رخ داده و مسوولان و حضرت امام(ره) نیز در جریان آن قرار گرفتند و منجر به برکناری یک مسوول و نه حتی به زندان رفتنش شد، درگیری دو نیرو بر سر مقداری ملزومات و ساختمان بود.» خبرگزاری فارس از رازینی پرسیده است که «یکی از مسائلی که برخی آن را مطرح میکنند و رسانههای بیگانه نیز به آن استناد میکنند این است که یکی از دلایل سقوط فاو خالی شدن منطقه از نیروهای اصلی و آمدن آنها به پشت جبهه برای کارهای سیاسی و انتخابات مجلس سوم بود. آیا این را تایید میکنید؟» او در پاسخ گفت: «صد درصد این موضوع را رد میکنم.» رازینی در پاسخ به این سوال خبرگزاری فارس مبنیبر اینکه «پس ماجرای اینکه آقای هاشمی میگوید آقای رحیم صفوی دادگاهی شد و من نجاتش دادم چه بود؟» گفت: «من بعید میدانم آقای هاشمی چنین چیزی گفته باشد و باور نمیکنم. اصلا آن زمان در فضای جنگ چنین مسالهای نبود.»
ارسال نظر