وزیر اطلاعات در یک نشست خبری اعلام کرد
تضمین امنیت اقتصادی برای سرمایهگذاران
گروه خبر: وزیر اطلاعات اقدامات انجام شده این نهاد درخصوص ایجاد امنیت سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی داخلی و خارجی ایران را تشریح کرد. سیدمحمود علوی عصر دیروز در نشستی خبری که به مناسبت سی امین سالروز تاسیس این نهاد امنیتی برگزار شد، علاوه بر اینکه به پرسشهای گوناگون خبرنگاران حاضر پاسخ داد، نبض جامعه و پویایی و بالندگی آن را در شکوفایی اقتصادی دانست و گفت: افرادی که کار تولید را شروع میکنند نباید با سلسله مشکلات دیگر نظیر فساد اداری و دریافت زیر میزی مواجه شوند. وزیر اطلاعات گفت: نشاط اقتصادی در گرو امنیت اقتصادی است و وزارت اطلاعات در ایجاد امنیت اقتصادی فعالیتی جدی داشته و درصدد است تا ناامنیهای سرمایهگذاری را برطرف کند، چراکه امنیت و اقتصاد به هم گره خوردهاند. علوی افزود: سرمایهگذاران بدانند که صاحب اول و آخر اموالشان خودشان هستند. حتی اگر عناصر خارجی به داخل کشور بیایند و قصد سرمایهگذاری داشته باشند، وزارت اطلاعات تمام توان خود را برای تامین امنیت آنان به کار میگیرد. وزیر اطلاعات گفت: به تمام کسانی که قصد فعالیت اقتصادی سالم در کشور دارند اطمینان خاطر دادهایم تا امنیت سرمایهگذاریشان در کشور تامین شود. او افزود: فساد اقتصادی جدای از فعالیت اقتصادی است و نباید برخورد با مفسدان اقتصادی به تهدیدی برای سرمایهگذاران تبدیل شود و امنیت سرمایهگذاران را به مخاطره اندازد که در این خصوص دستگاههای امنیتی اوضاع را هوشمندانه رصد میکنند. علوی درباره برنامههای وزارت اطلاعات درباره ورود و خروج بدون دردسر نخبگان و فرهیختگان خارج از کشور نیز اظهار کرد: «صاحبان سرمایه و توانمندان علمی، هرگز برای دستگاه اطلاعاتی بهعنوان یک نقطه منفی به حساب نمیآیند. کسانی که به خاطر سرمایه علمی و اقتصادی وارد کشور شده یا خارج میشوند هیچگاه مورد تعرض اطلاعاتی ما قرار نمیگیرند و ناامنی برای آنها وجود ندارد. ایران، کشور خودشان است و میتوانند بیایند و بروند و الان هم زمینه بسیار مساعدی برای رفت و آمد آنها وجود دارد.» وزیر اطلاعات اضافه کرد: «اگر افرادی نمیتوانند بیایند، قطعا دلیل دیگری دارد و خدای نکرده ممکن است دستشان به جنایتی آلوده باشد که قطعا دستگاه قضا به آن رسیدگی خواهد کرد.»
نمیشود آبروی افراد را بازیچه قرار داد
علوی درباره روند تایید صلاحیت افراد برای پست مدیریتی گفت: وزارت اطلاعات در این زمینه یک امانتدار است و همانطور که قرآن امر میکند که امانت را به اهل آن بسپارید وقتی عهدهدار مسوولیتی در نظام اسلامی میشوند، تشخیص اهلیت آن از نظر امنیتی بر عهده وزارت اطلاعات و از نظر اهلیت سیاسی و مدیریتی بر عهده سایر دستگاههای مربوطه است؛ البته در زمینه سیاسی در بخشهایی که به امنیتی مربوط میشود با وزارت اطلاعات مرتبط هستند. وزیر اطلاعات شخصیت، حیثیت و آبروی اجتماعی افراد را سرمایهای برای کشور خواند و تاکید کرد: «نمیشود با کمترین گزارشی با آبروی آنها بازی کرد، بنابر این تلاش ما این است که حیثیت افراد حفظ شود. نمیشود آبروی افراد را بازیچه قرار داد و حتی اگر افرادی از نظر اجتماعی دارای جایگاه پایینی باشند از نظر ارزشهای دینی جایگاه او بالاست و وزارت اطلاعات باید آبروی افراد را حفظ کند.» علوی در این باره گفت: «تلاش کردهایم احراز صلاحیتها را از حوزه فردی کارکنان خارج کرده و به آن ماهیت کار جمعی بدهیم.» به گفته او در همین راستا در سال گذشته نظامنامهای تنظیم شده است که به دقت صلاحیت افراد را ارزیابی کرده و از آسیبهای احتمالی به آبروی افراد جلوگیری شود.
عملکرد وزارت اطلاعات در پرونده بابک زنجانی
وزیر اطلاعات در بخش دیگری از اظهاراتش درباره بازداشت مدیران نفتی و نقش وزارت اطلاعات با بیان اینکه پیش از ارسال پرونده به دستگاه قضایی، وزارت اطلاعات با زنجانی مذاکراتی داشت، گفت: «طبیعی است در این میان آلودگیهایی برای رگههایی از مدیران شکل بگیرد که همه این مدیران مربوط به قبل از این دولت بودهاند و وقتی مشخص شد این افراد در قضایا موثر بودند، اطلاعات آن هم در اختیار وزارت نفت و هم در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت.»
ارسال نظر