صدراعظم آلمان که در فلسطین اشغالی به سر می‌برد در کنفرانس خبری با نخست‌وزیر رژیم اسرائیل با بیان اینکه مسیر غنی‌سازی در ایران را انتخاب کرده‌اند، از امکان موفقیت در دستیابی به توافق نهایی سخن گفت. به گزارش خبرگزاری رویترز؛ آنگلامرکل صدراعظم آلمان در یک کنفرانس خبری مشترک با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با اشاره به اینکه آلمان، گفت‌و‌گوهای بین‌المللی را با ایران درباره موضوع هسته‌ای ادامه خواهد داد، گفت: «در مسیر غنی‌سازی با درصد پایین شروع به حرکت کرده‌ایم، غنی‌سازی انجام می‌گیرد و من معتقدم، می‌توانیم موفق شویم.»

مرکل از تایید گفته‌های نتانیاهو مبنی بر اینکه ایران در توافق‌نامه جامع باید از همه پروژه‌های هسته‌ای حساس دست بردارد، خودداری کرد. او افزود: «ما انتظار داریم سپری را ایجاد کنیم تا اطمینان یابیم که ایران در آینده نزدیک به توانمندی هسته‌ای (نظامی) دست نخواهدیافت. سوال این است که آیا می‌توانیم به نتایجی برسیم که بهتر از وضعیت کنونی است. ما تصمیم گرفته‌ایم که وارد مذاکرات شویم؛ زیرا معتقد هستیم که این امر بهتر از وضعیت موجود است.»وزیرخارجه بریتانیا هم با سازنده خواندن گفت‌وگوهای ایران و ۱+۵ در وین گفت: یک توافق جامع باید همه نگرانی‌ها را درباره برنامه هسته‌ای ایران مورد توجه قرار دهد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، ویلیام هیگ که در مجلس این کشور سخنرانی می‌کرد با اشاره به گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران گفت: یک توافق جامع باید همه نگرانی‌های اشاعه درباره ایران را مورد بررسی قرار دهد. وزیر خارجه بریتانیا با اشاره به اجرایی‌شدن توافق ژنو از ۲۰ ژانویه و ادامه اجرای آن افزود: «گروه ۱+۵ هفته گذشته گفت‌وگوها را برای رسیدن به توافق نهایی به‌منظور تضمین اینکه برنامه هسته‌ای ایران منحصرا صلح‌آمیز است و صلح‌آمیز باقی خواهد ماند در وین آغاز کردند.»وزیر خارجه بریتانیا این مذاکرات را سازنده توصیف کرد و افزود: ایران و کشورهای ۱+۵ درباره موضوعاتی که برای رسیدن به توافق نهایی باید حل‌و‌فصل شود و نیز رویکرد کلی گفت‌وگوهای ماه‌های آتی توافق کردند.در بعد منطقه‌ای هم توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ با استقبال بحرین روبه‌رو شد. بحرین با حمایت از برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد که تهران فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح‌آمیز دنبال می‌کند. عبدالله خلف‌الدوساری، معاون ریاست شورای نمایندگان بحرین روز یکشنبه در تهران از برنامه هسته‌ای ایران حمایت کرد. او در سفر خود به تهران اعلام کرد: «به‌طور مسلم استفاده ایران از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خواهد بود. همه کشورهای مسلمان استفاده از بمب اتم را محکوم می‌کنند. با این‌حال استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای در حوزه دارو می‌تواند برای مسلمانان مفید باشد.»

رئیس سازمان انرژی اتمی هم گفت که این جمهوری اسلامی ایران است که سطح و میزان غنی‌سازی را بر اساس نیازهایش تعیین می‌کند. رئیس سازمان انرژی اتمی ایران که روز دوشنبه با خبرنگاران در جزیره کیش گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد که تهران از اصول و خطوط قرمز خود پا پس نمی‌گذارد. او با اشاره به سخنان وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا درباره حق ایران برای غنی‌سازی گفت که آنچه وی اعلام کرد به‌طور واضح در «برنامه اقدام مشترک» به آن اشاره شده است.