پاسخ مطهری به اظهارات جواد لاریجانی در مورد انتخابات ۸۸
نماینده مردم تهران در مجلس طی نامهای به اظهارات جواد لاریجانی در برنامه تلویزیونی «شناسنامه» پاسخ گفت. علی مطهری در این نامه سرگشاده که خبرگزاری اصولگرای «فارس» آن را منتشر کرده خطاب به جواد لاریجانی از آنچه «مدیریت ضعیف اعتراضها به نتیجه انتخابات سال ۸۸» خوانده انتقاد کرده و گفته است: «این مدیریت ضعیف بود که اعتراضها را به فتنه تبدیل کرد و بعد از آن، کودتای تمامعیار علیه نظام جلوه داده شد. » مطهری در ادامه نامه خود اضافه کرده است: «البته آمریکا، دول اروپایی، رژیم صهیونیستی و تمام ضد انقلاب پشت سر معترضان قرار گرفتند، همان طور که ما در حد خود پشت سر حرکتهای اعتراضی در آن کشورها قرار میگیریم.
نماینده مردم تهران در مجلس طی نامهای به اظهارات جواد لاریجانی در برنامه تلویزیونی «شناسنامه» پاسخ گفت. علی مطهری در این نامه سرگشاده که خبرگزاری اصولگرای «فارس» آن را منتشر کرده خطاب به جواد لاریجانی از آنچه «مدیریت ضعیف اعتراضها به نتیجه انتخابات سال ۸۸» خوانده انتقاد کرده و گفته است: «این مدیریت ضعیف بود که اعتراضها را به فتنه تبدیل کرد و بعد از آن، کودتای تمامعیار علیه نظام جلوه داده شد.» مطهری در ادامه نامه خود اضافه کرده است: «البته آمریکا، دول اروپایی، رژیم صهیونیستی و تمام ضد انقلاب پشت سر معترضان قرار گرفتند، همان طور که ما در حد خود پشت سر حرکتهای اعتراضی در آن کشورها قرار میگیریم.»
جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در برنامه تلویزیونی «شناسنامه» گفته بود که «کسی که وارد انتخابات میشود متعهد به رعایت قوانین انتخابات است. وقتی این اتفاق نمیافتد و قبل از پایان انتخابات یکی از نامزدها مصاحبه میکند و میگوید من رئیسجمهور منتخب هستم یک جرم بزرگ اتفاق افتاده است.» مطهری در نامه خود خطاب به این مقام مسوول، شکلگیری یک «جرم بزرگ» را تایید کرده؛ اما اضافه کرده است که «توجه به یک جرم بدون توجه به جرمهایی که مقدمه این جرم بوده و توسط طرف مقابل انجام شده است و اگر انجام نمیشد این جرم بزرگ نیز اتفاق نمیافتاد، به دور از عدالت و انصاف است.»
مطهری با طرح انتقادهایی به نهادهای برگزارکننده انتخابات سال ۸۸ گفته است: «ما خودمان آقای موسوی را به آن سمت هل دادیم. البته ایشان نباید تحت تاثیر آن فشارها و بیعدالتیها اعلام پیروزی میکرد و به هر حال باید قانون را ملاک قرار میداد و فرضا هم حق با او بود مصلحت انقلاب و نظام اسلامی را بر حق خود مقدم میداشت، چنانکه علی (علیهالسلام) مصلحت وحدت مسلمین و حفظ اسلام را بر حق خود مقدم داشت، ولی تحمل انسانها متفاوت است.» مطهری در این نامه به نطق جنجالی اخیر خود در مجلس اشاره و عنوان کرده است: «اصل حرف من در نطق اخیر این بود که اگر قرار بر گذشت طرفی از تخلفات و خطاهای یکدیگر نیست، این سه نفر به طور همزمان در یک دادگاه صالح محاکمه علنی شوند، آنگاه هر حکمی صادر شود مورد اعتراض نخواهد بود؛ چون آنها از خود دفاع کرده و حرف خود را زدهاند؛ ولی وضعیت فعلی عادلانه و قابلدوام نیست و باید به فکر حل مساله و بازگشت وحدت به جامعه بود.»
این نماینده مجلس اضافه کرده است: «کسانی که زحمتی برای انقلاب نکشیدهاند یا لااقل شاهد زحمات انقلابیون اولیه از سال ۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی نبودهاند، اهمیت حل این مساله را برای آینده انقلاب اسلامی درک نمیکنند و بر طبل تفرقه و حذف نیروهای انقلاب میکوبند و دائم دایره انقلاب را محدود میکنند. نباید این انشقاق ناخواسته و تحمیلی ادامه پیدا کند. باید ید واحد شویم و وحدت ملی را پشتوانهای برای مذاکرات هستهای و حل مشکلات اقتصادی قرار دهیم. دلبستگان به انقلاب اسلامی نمیتوانند نسبت به حل مساله فتنه و بازگشت وحدت به جامعه بیتفاوت باشند.»
مطهری خاطر نشان کرده که «نسبت به این موضوع بیتفاوت نخواهد بود.» او اضافه کرده است: «تصمیم نهایی با مقامات عالی نظام و در راس آنها رهبر گرامی انقلاب است. امام علی علیهالسلام درباره مسالهای به ابن عباس فرمود: «بر تو است که رای خود را به من بگویی و من درباره آن بیندیشم، آنگاه اگر خلاف نظر تو فرمان دادم، باید اطاعت کنی.» همه ما باید همین حالت را داشته باشیم.»
ارسال نظر