استراو: محور شرارت خواندن ایران احمقانه بود
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:جک استراو وزیر امور خارجه پیشین انگلیس که در دو ماه گذشته برای دومین بار به استودیو بیبیسی میآمد به موضوعات مختلف از جمله مذاکرات هستهای ایران با غرب پاسخ داد. «جک استراو» وزیر خارجه پیشین انگلیس به موضوعات مختلف از جمله مذاکرات اتمی ایران با غرب و خرابکاریهای آمریکاییها در این مذاکرات پاسخ داد. جک استراو در ابتدا در پاسخ به سوالی مبنی بر انتخاب دکتر روحانی به عنوان رییس کابینه یازدهم گفت: «حسن روحانی ایرانی است و خیلی محکم پای اعتقاداتش میایستد؛ اما در عین حال واقع بین هست.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:جک استراو وزیر امور خارجه پیشین انگلیس که در دو ماه گذشته برای دومین بار به استودیو بیبیسی میآمد به موضوعات مختلف از جمله مذاکرات هستهای ایران با غرب پاسخ داد. «جک استراو» وزیر خارجه پیشین انگلیس به موضوعات مختلف از جمله مذاکرات اتمی ایران با غرب و خرابکاریهای آمریکاییها در این مذاکرات پاسخ داد.جک استراو در ابتدا در پاسخ به سوالی مبنی بر انتخاب دکتر روحانی به عنوان رییس کابینه یازدهم گفت: «حسن روحانی ایرانی است و خیلی محکم پای اعتقاداتش میایستد؛ اما در عین حال واقع بین هست. من ۱۰ سال پیش وقتی که همراه همتایان فرانسوی و آلمانی با آقای حسن روحانی مذاکره میکردم، این موضوع را به خوبی متوجه شدم. او به موضوعات احاطه کامل داشت. او تجربه زیادی در مسائل سیاسی و امنیتی که به دهه ۱۹۸۰ میلادی برمیگردد، دارد. به همین خاطر انتخابش به ریاستجمهوری خیلی برای من امیدوارکننده است.» استراو در ادامه در تشریح نوع دشمنی آمریکاییها و لابیهای صهیونیستی با ایران گفت: قبل از هر چیز توجه داشته باشید که در گفتمان دست راستی اسرائیل و به تبع آنها دست راستیهای آمریکا لازم است که ایران به عنوان دشمن معرفی بشود. آنها به یک دشمن احتیاج دارند. این دشمن حالا ایران است. وزیر خارجه اسبق انگلیس در تذکری به مسوولان و رهبران غربی گفت: غرب باید برخی از این تحریمها را لغو کند و ببیند واکنش دولت ایران به این اقدام چه خواهد بود. مذاکرهکننده ارشد اسبق انگلیس با اشاره به تفاوت نوع دیدگاهها در کشورهای غربی و آمریکا به مساله ایران گفت: یک تفاوت عمده بین دیدگاه غرب و آمریکا وجود دارد و آن اینکه لابی ضدایران در واشنگتن و در کل آمریکا و همین طور در مجلس نمایندگان که در کنترل جمهوری خواهان است، خیلی خیلی قوی است. اما در این کشور(انگلیس)، درآلمان و حتی در فرانسه نگرش به مراتب نرمتری در قبال ایران وجود دارد.
مذاکرهکننده ارشد اسبق دولت انگلیس در مذاکرات بین تهران و غرب ضمن احمقانه خواندن معرفی ایران به عنوان محور شرارت از سوی بوش گفت: در اواخر ژانویه ۲۰۰۲ بوش ایران را در کنار دو کشور واقعا یاغی یعنی عراق و کره شمالی به عنوان محور شرارت معرفی کرد. این کار هم احمقانه بود و هم اشتباه.
ارسال نظر