نمایندگان پس از دیدار روحانی با هاشمی رفسنجانی دیدار کردند
هاشمی: اگر بگذارند، روحانی به امیدواری مردم پاسخ شایسته میدهد
دنیای اقتصاد- «اگر بگذارند، روحانی به امیدواری مردم پاسخ شایسته میدهد. » این را هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از نمایندگان مجلس گفت. اکبر هاشمی رفسنجانی همچنین در این دیدار محور همه قوانین کشور را قانون اساسی دانست و گفت: اگر فصل حقوق ملی آن را اجرا کنیم، همه مردم راضی میشوند. نمایندگان مجلس حاضر در این دیدار نیز خواستار حضور در کارگروههای انتخاب و معرفی اعضای کابینه یازدهم شدند. خبرگزاری فارس نیز نوشته که در این دیدار حدود ۷۰ تن از نمایندگان اصلاح طلب و مستقل مجلس حضور داشتند.
دنیای اقتصاد- «اگر بگذارند، روحانی به امیدواری مردم پاسخ شایسته میدهد.» این را هاشمی رفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با جمعی از نمایندگان مجلس گفت. اکبر هاشمی رفسنجانی همچنین در این دیدار محور همه قوانین کشور را قانون اساسی دانست و گفت: اگر فصل حقوق ملی آن را اجرا کنیم، همه مردم راضی میشوند. نمایندگان مجلس حاضر در این دیدار نیز خواستار حضور در کارگروههای انتخاب و معرفی اعضای کابینه یازدهم شدند. خبرگزاری فارس نیز نوشته که در این دیدار حدود ۷۰ تن از نمایندگان اصلاح طلب و مستقل مجلس حضور داشتند. هفته گذشته نیز حدود ۵۰ تن از نمایندگان مجلس که به گفته علی مطهری «همسوتر» و «هماهنگتر» با رییسجمهور منتخب بودند به دیدار روحانی رفتند. در این دیدار، بهارستاننشینان خواستار تعامل بیشتر دولت و مجلس شدند و از روحانی خواستند که در دعوت کردن از افرادی همچون محمد خاتمی، رییسجمهور سابق در مراسم تحلیف ملاحظه نکند.
فقط اقلیت افراطی رای مردم را تزئینی میدانند
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار جمعی از نمایندگان مجلس قانون را چراغ راه حرکت به سوی تعالی و پیشرفت دانست. به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، اکبر هاشمی رفسنجانی در این دیدار گفت: محور همه قوانین کشور، قانون اساسی است و اگر فصل حقوق ملی آن را اجرا کنیم، همه مردم راضی میشوند، جز یک اقلیت افراطی که رای مردم را تزئینی میدانند. وی با برشمردن حقوق مردم در نظام اسلامی و اهدافی که جمهوری اسلامی برای آنها ترسیم کرده است، گفت: نظام اسلامی با نهی از منکر صریح قرآنی «ولاتجسسوا» به هیچ کس اجازه نمیدهد که در زندگی خصوصی مردم سرک بکشد. وی با یادآوری جمله تاریخی رهبری در روز انتخابات که «رأی مردم حقالناس است»، گفت: این جمله فقط برای روز انتخابات نبود به روزهای قبل از آن و بعد از آن هم مربوط میشد که انشاءالله هر کس در هر مقام و مسوولیتی که هست، در این راه تلاش میکند.
هاشمی رفسنجانی در پاسخ به دیدگاه ایشان نسبت به آقای روحانی گفت: سالها است که ایشان را میشناسم و اگر بگذارند، با همکاری دیگر قوا، به اعتماد و امیدواری مردم پاسخ شایسته میدهند.
درخواست نمایندگان برای تعامل بیشتر دولت با مجلس
محمدعلی عبداللهزاده نماینده طبس در مجلس در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به دیدار نمایندگان با آیتالله رفسنجانی گفت: در این دیدار، موضوع تعامل بیشتر رییسجمهور منتخب و مجلس قبل از معرفی کابینه مطرح شد و تعدادی از نمایندگان خواهان این بودند که این تعامل از هم اکنون آغاز شود و نمایندگان در کارگروههای انتخاب و معرفی وزرا حضور داشته باشند. وی افزود: آقای هاشمی رفسنجانی نیز بر تعامل بیشتر در فضای موجود تاکید داشت. وی گفت: در این دیدار تابش نماینده اردکان نیز به بیان سخنانی پرداخت و عنوان کرد که با ورود شما (هاشمی) به عرصه انتخابات، شور و نشاط ایجاد شد و این شور و نشاط ادامه پیدا کرد و ما میخواهیم این مسیر همچنان با هدایت شما ادامه پیدا کند تا از همه نیروها استفاده شود. وی خاطرنشان کرد: آقای تابش نتیجه انتخابات را بهگونهای دانست که هم اصلاحطلبان، هم اصولگرایان و هم اعتدالگرایان خود را پیروز انتخابات میدانند و علی مطهری نماینده مردم تهران نیز در صحبتهای خود خواستار رهنمودهای آقای هاشمی در ادامه مسیر کنونی در کشور شد.
از ظرفیت مجلس برای چینش کابینه استفاده نشد
رییس کارگروههای تعامل مجلس با دولت نیز با اشاره به عدم علاقه در تیم دکتر روحانی مبنیبر استفاده از پیشنهادهای این کارگروه تصریح کرد: دولت منتخب تمایل دارد در قالبهای رسمی برای انتخاب کابینه خود کار را پیش ببرد. احمدرضا دستغیب روز دوشنبه در حاشیه جلسه علنی مجلس در جمع خبرنگاران گفت: آنچه در ارتباط با تعامل دولت منتخب با مجلس پیشبینی میکردیم بر این اساس بود که مجلس دخالتی در تعیین وزرا نخواهد داشت و هیچگونه پیشنهادی از کارگروههای مجلس به دولت نشده و وارد مصداقها نشده است. وی با اشاره به اینکه مجلس نظراتی درباره ویژگیها، صلاحیتها و شرایط وزرا داشت، بیان کرد: شایسته بود که دولت قبل از معرفی وزرای خود، شرایط عمومی و نظر مجلس را بداند.
وی افزود: اگر قرار است تعامل خوبی بین دولت و مجلس شکل بگیرد، ارتباط باید دوسویه باشد؛ در غیر این صورت روابط خشک و رسمی خواهد شد. وی با بیان اینکه تا این لحظه پاسخ مثبتی به پیشنهاد مجلس درخصوص تعامل از سوی دولت داده نشده، تصریح کرد: هفته آینده کارگروههای مجلس به بررسی وزرای پیشنهاد شده از سوی دولت میپردازند. دستغیب با اشاره به اینکه خواسته ما ارتباط دولت منتخب با بدنه مجلس بود، افزود: ولی ظاهرا نظر تیم دکتر روحانی بر این بود که این کار در خود دولت انجام شود و خروجی آن در قالب لیست کابینه و بهصورت رسمی به مجلس ارائه شود.
ارسال نظر