معرفی برگزیدگان جایزه «اخلاق و نیایش» با حضور خاتمی و سیدحسن خمینی
پنجمین دوره جایزه «اخلاق و نیایش از نگاه هنر و پژوهش» پس از سه سال وقفه، با حضور حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی و حجتالاسلام سیدحسن خمینی برگزار شد. به گزارش «ایسنا»، در این مراسم که شامگاه چهارشنبه در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، جمعی از اهالی فرهنگ و هنر و ادب حضور داشتند. سال ۱۳۸۴ محفل جایزه «اخلاق و نیایش» به همت احمد مسجدجامعی در موزه قرآن برپا شد و امسال به پنجمین دوره خود رسیده است. علاوهبر سیدمحمد خاتمی، حجتالاسلام مجید انصاری و دکتر مصطفی معین، تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر نیز حضور داشتند.
پنجمین دوره جایزه «اخلاق و نیایش از نگاه هنر و پژوهش» پس از سه سال وقفه، با حضور حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی و حجتالاسلام سیدحسن خمینی برگزار شد. به گزارش «ایسنا»، در این مراسم که شامگاه چهارشنبه در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، جمعی از اهالی فرهنگ و هنر و ادب حضور داشتند. سال ۱۳۸۴ محفل جایزه «اخلاق و نیایش» به همت احمد مسجدجامعی در موزه قرآن برپا شد و امسال به پنجمین دوره خود رسیده است. علاوهبر سیدمحمد خاتمی، حجتالاسلام مجید انصاری و دکتر مصطفی معین، تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر نیز حضور داشتند. در بخشی از این مراسم، از یک قرآن که توسط «جمالالدین یاقوت مستعصمی» خطاطی شده است، رونمایی شد. فاطمه طباطبایی (همسر مرحوم سیداحمد خمینی) در این مراسم گفت: باید مسیری را که از آنجا آمدهایم و به آنجا برمیگردیم، با عشق طی کنیم و ماه رمضان ماه خوبی برای تمرین است.
خاتمی: من صبح را دوست دارم
حجتالاسلام خاتمی هم در ابتدای سخنان خود گفت: چند سال قبل که اینجا آمدم، هنگام غروب آفتاب بود و گفتم من صبح را دوست دارم. الان هم که اینجا هستیم، نزدیک سحر است و من باز میگویم صبح را دوست دارم. مدیر موسسه «باران» با دستمریزاد گفتن به دستاندرکاران این برنامه که پنجمین دوره آن را برگزار کردند، ادامه داد: بزرگان، مصلحان و خیرخواهان به ما یاد دادند که نحوه برخورد با واقعیتهای طبیعی و انسانی چگونه است. آنها به ما یاد دادند که در عین اینکه واقعیتها را میبینیم و انکار نمیکنیم، دنکیشوتوار با شمشیر با واقعیت برخورد نمیکنیم. به ما یاد دادند برخورد این است که واقعیت را با همه صلابتش بپذیریم و در جهت تقویت واقعیتهای پسندیده و خوب و نیز درجهت تغییر واقعیتهای بد حرکت کنیم. او افزود: درسی که این بزرگواران به ما دادند این است که تغییر و تقویت از مسیر آگاهی و اراده انسان میگذرد. کار بزرگ اوصیا و پیامبران خدا این بوده است که مردم را متوجه ماهیت واقعیت خوب و بد کنند و زمینه را برای ارتقای آگاهی و اراده انسانها و نیز برای تغییر واقعیتهای بد فراهم سازند.
ارسال نظر