وزیر کشور جدید معارفه شد
روحانی: معجزه قرن و دهه نیستم
رییسجمهور: حسن روحانی مثل همه آدمها است و فرقی با دیگران ندارد، معجزهگر یا معجزه قرن و دهه نیست و معجزهای ندارد و اتصال ویژهای به آسمان و پشت پرده هم ندارد. معجزه را حُسن تدبیر، وحدت ملی، ایثار کارکنان نظام، هماهنگی و انسجام و وحدت ایجاد میکند عدهای که خیلی بلند داد میزنند، مشکلی دارند. وقتی سوابق و زندگی آنها را بررسی کنید این دادها و سروصداها از جایی سرچشمه میگیرد. این دادها و تند بودنها یک پوشش است برای مخفی کردن برخی چیزها مراسم تودیع و معارفه وزیر کشور برگزار شد
رییسجمهور: معجزه قرن نیستم
داد زدن بعضی ها برای مخفی کردن مشکلشان است
دنیای اقتصاد- «حسن روحانی معجزه قرن نیست» این را خود رییسجمهور ایران میگوید و ادامه میدهد که من منبع جوشان امید و تدبیر نیستم، بلکه این ملت هستند که منبع جوشان امید، تدبیر و اعتدال هستند.
رییسجمهور: حسن روحانی مثل همه آدمها است و فرقی با دیگران ندارد، معجزهگر یا معجزه قرن و دهه نیست و معجزهای ندارد و اتصال ویژهای به آسمان و پشت پرده هم ندارد. معجزه را حُسن تدبیر، وحدت ملی، ایثار کارکنان نظام، هماهنگی و انسجام و وحدت ایجاد میکند عدهای که خیلی بلند داد میزنند، مشکلی دارند. وقتی سوابق و زندگی آنها را بررسی کنید این دادها و سروصداها از جایی سرچشمه میگیرد. این دادها و تند بودنها یک پوشش است برای مخفی کردن برخی چیزها مراسم تودیع و معارفه وزیر کشور برگزار شد
رییسجمهور: معجزه قرن نیستم
داد زدن بعضی ها برای مخفی کردن مشکلشان است
دنیای اقتصاد- «حسن روحانی معجزه قرن نیست» این را خود رییسجمهور ایران میگوید و ادامه میدهد که من منبع جوشان امید و تدبیر نیستم، بلکه این ملت هستند که منبع جوشان امید، تدبیر و اعتدال هستند. او روز گذشته در آیین تودیع و معارفه وزیر کشور گفت که اصولگرایی و اصلاحطلبی را الفاظ میداند و سوابق تشکیلاتی و وابستگی جناحی همکارانش برایش مهم نیست. این اظهارات روحانی درحالی مطرح شد که در دولت گذشته فاطمه رجبی، همسر غلامحسین الهام با انتشار کتابی با عنوان معجزه هزار سوم، احمدینژاد را معجزه قرن لقب داده بود. روحانی اما دیروز تاکید کرد که وزارت کشور مسوولیت حقوق شهروندی را بر عهده دارد و احساس تساوی، عدالت و فرصت برابر باید برای همه مردم به وجود آید. او همچنین وعده داد که گزارشی واقعی از شرایط کشور ارائه دهد که با آنچه در این سالها گوش مردم به آن عادت داشته، فاصله دارد. درنهایت عبدالرضا رحمانی فضلی سکان وزارت کشور را از مصطفی محمد نجار، تحویل گرفت.
رییسجمهور در شرایطی ترجیح داد در مراسم تودیع و معارفه وزیر کشور شرکت کند که روز گذشته تودیع و معارفه برخی وزرای وزراتخانههای دیگر از جمله، صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و همچنین معارفه سرپرست وزارت آموزش و پرورش، نیز انجام شد. تودیع و معارفه وزیر کشور اما با حضور مصطفی محمدنجار وزیر سابق کشور، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، محمد نهاوندیان مسوول دفتر رییسجمهور، معاونین وزارت کشور و برخی استانداران و اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد.
مردم مالک و صاحب کشورند
حسن روحانی، رییسجمهور، روز گذشته در مراسم تودیع و معارفه وزیر کشور، با بیان اینکه مشروعیت سیاسی بهوسیله آرای مستقیم و غیرمستقیم مردم بهدست میآید، افزود: این مسوولیت سنگین بر دوش وزارت کشور است که بتواند اعتماد مردم را جلب کند تا پای صندوقهای رای بیایند و اعتماد کنند که این وزارتخانه امانتدار واقعی است و به قانون و مقررات به دقت عمل کرده است؛ البته هر چقدر شفافیت بیشتر باشد، این اعتماد نیز بیشتر خواهد بود.
وی ادامه داد: چهره، بیان، سخن، رفتار، منش و برخورد استانداران باید به نحوی باشد که برای مردم آرامشبخش و اعتمادآفرین باشد. ممکن است یک استاندار تعلق جناحی داشته باشد؛ ولی دولت تدبیر و امید دولت فراجناحی است.
گفتند کابینه فراجناحی درست نکن
رییسجمهور گفت: خیلیها بعد از انتخابات با من صحبت کردند و گفتند کابینه فراجناحی درست نکن؛ چراکه نمیتوانی هماهنگی بین آنها ایجاد کنی و مشکل ایجاد میشود، پس یک جناح را انتخاب و از بین آنها اعضای کابینهات را مشخص کن؛ ولی من معتقد به این موضوع نیستم. حزب و جناحی در کشور ما وجود ندارد، بلکه همه اینها الفاظ هستند. من از اول نهضت اسلامی یعنی از مهر ۱۳۴۱ از زمانی که ۱۳، ۱۴ سال داشتم در سیاست حضور داشتم و در این عرصه فعال بودم و تمام جریانات کشور را خوب میشناسم.
در کشور حزب نداریم
وی ادامه داد: متاسفانه ما در کشور حزب نداریم، جناح به معنی واقعی کلمه متاسفانه نداریم و بحثهایی که مطرح است بحثهای قبیلهای است. ممکن است دسته دسته گروههایی جایی جمع شده باشند؛ ولی کرکره پایین است و موقع انتخابات این کرکرهها بالا میرود، چراغ روشن میشود، فعالیتهایی انجام میشود و بعد از انتخابات دوباره این کرکرهها پایین میآید. ما تحزب به معنای واقعی در کشور نداریم؛ البته در ابتدای انقلاب، حزب جمهوری اسلامی حرکتی را آغاز کرد؛ ولی به دلایلی پایدار نماند.
اصولگرایی مهم نیست، وصول گرایی مهم است
روحانی گفت: من مانعی نمیبینم که وزیری در کنار من بگوید من اصولگرا یا اصلاحطلب هستم؛ چراکه بیشتر این مسائل را الفاظ میدانم. در این راستا، اصولگرایی خیلی مهم نیست، بلکه وصولگرایی مهم است. ما همه آرمانهایی داریم و دستیابی به این اصول و آرمان مهم است.
همه ما اصول مربوط به انقلاب و نظام را قبول داریم و به نظر من آنچه در این زمینه مطرح میشود، الفاظ است و برای من مهم نیست که همکاران من، سوابق آنها از لحاظ تشکیلاتی و وابستگی جناحی چگونه باشد، آنچه مهم است تعهد به نظام، مردم، تخصص، پاکدستی، فداکاری، ایثارگری و داشتن برنامه است. مهم نیست که سوابق گذشته آن فرد چه میگوید. به نظر این دولت مهم معتدل بودن و میانهرو بودن است. من افراط و افراطگرایی را از آغاز فعالیتهای سیاسیام نمیپسندیدم و مخالف آن بودم، افراطگرایی را برای کشور، منافع ملی و برای امت اسلامی و امنیت جهانی مضر میدانم.
وی ادامه داد: شرط من معتدل بودن است. عدهای که خیلی بلند داد میزنند، مشکلی دارند. وقتی سوابق و زندگی آنها را بررسی کنید این دادها و سروصداها از جایی سرچشمه میگیرد. این دادها و تند بودنها یک پوشش است برای مخفی کردن برخی چیزها.
روحانی تصریح کرد: این شعارها عمومی هستند. ما به دنبال اعتدال سیاسی، تدبیر اقتصادی و امید اجتماعی هستیم. البته همانطور که گفتم این اعتدال، تدبیر و امید عام هستند؛ ولی اگر بخواهیم تقسیمبندی کنیم، بر موضوع اعتدال سیاسی، تدبیر اقتصادی و امید اجتماعی تاکید وجود دارد.
روحانی منبع جوشان امید نیست
رییس جمهور ادامه داد: منبع جوشان امید، تدبیر و اعتدال، حسن روحانی نیست، بلکه منبع جوشان آن، ملت است. حسن روحانی مثل همه آدمها است و فرقی با دیگران ندارد، معجزهگر یا معجزه قرن و دهه نیست و معجزهای ندارد و اتصال ویژهای به آسمان و پشت پرده هم ندارد. معجزه را حُسن تدبیر، وحدت ملی، ایثار کارکنان نظام، هماهنگی و انسجام و وحدت ایجاد میکند.
رییسجمهور اظهارکرد: همه در حقوق شهروندی برابر هستند. در دولت تدبیر و امید هیچ مقامی به ویژه مسوولان وزارت کشور نباید بین اقوام و مذاهب مختلف، ادیان رسمی در دادن حقوق شهروندی تفاوتی قائل شوند؛ چرا که همه در این حقوق برابر هستند و هیچ فرقی بین یک ترک، لر، بلوچ و عرب وجود ندارد. ما در ایران دولت فارس یا دولت ترک و عرب نداریم، ما دولت ایران داریم، ایران یک چتر واحد است که همه زیر آن چتر واحد هستیم، یک نظام واحد داریم که همه زیر چتر آن هستیم، یک دولت داریم که همه زیر این چتر هستند، یک ولیامر و ولی فقیه داریم که همه زیر چتر او هستند، یک قانون اساسی داریم که همه زیر چتر آن هستند. وی ادامه داد: آنچه برای ما مهم است اینکه یک ایرانی زیر چتر پرافتخار ایرانیت و جمهوری اسلامی افتخار کند. ما افتخار میکنیم که ایرانی هستیم و زیر چتر جمهوری اسلامی هستیم و ستون خیمه این نظام و انقلاب، ولایت فقیه است.
احساس تساوی باید برای همه بهوجود آید
روحانی تاکید کرد: وزارت کشور همان وزارتخانهای است که مسوولیت دارد حقوق شهروندی را در سراسر کشور به صورت یکسان و برای همه ایرانیان به اجرا در بیاورد و باید این احساس در بین مردم وجود داشته باشد. احساس تساوی، عدالت و فرصت برابر باید برای همه مردم به وجود آید.
اقوام گلهای گلستان ایران هستند
وی افزود:چرا از اقلیتهای مذهبی و دینی استفاده نکنیم؟ باید از این نیروها نیز استفاده کنیم و باید دانست که وحدت و انسجام با شعار ایجاد نمیشود، بلکه با عمل ایجاد میشود. رییسجمهور با بیان اینکه لر، ترک و عرب و فارس همه گل هستند فقط رنگهایشان با یکدیگر فرق میکند. در واقع این اقوام گلهای متنوع گلستان ایران هستند.
رییس جمهور با بیان اینکه ما به خرده فرهنگها زیر چتر فرهنگ ایرانی و اسلامی احترام میگذاریم، افزود: ما اگر امنیت میخواهیم باید فرصت برابر به همه بدهیم. ما باید به زنان فرصت برابر بدهیم، از توانمندی و پتانسیل آنها استفاده کنیم. باید قدم به قدم فرصتهای اجتماعی را برای زنان تحصیلکرده و تجربه دیدهمان بالا ببریم و افزایش دهیم؛ چراکه این حق آنها است.در بسیاری از امور زنان تحصیلکرده هستند و برای پذیرش مسوولیت آمادگی دارند.
گزارش واقعی، از شرایط کشور میدهم
وی با بیان اینکه من در جلسه هیات دولت به وزرا تاکید کردم که تلاش کنید از بانوان و جوانان استفاده کنید، افزود: در سطح وزرا به خاطر شرایط ویژه کشور این امر محقق نشد، البته همانطور که قبلا گفتم به تدریج یک گزارش واقعی از کشور ارائه خواهیم داد؛ چرا که این گزارش واقعی با آنچه، این سالها گوش ما به آن عادت داشته فاصله دارد، البته من نمیخواهم قضاوت کنم، این مردم هستند که خود قضاوت میکنند.
وی ادامه داد: من به وزرا توصیه کردم که از جوانان، نخبگان و بانوان استفاده کنند و بنده نیز خود تلاش خواهم کرد که در دولت از بانوان استفاده کنیم. ما منتی بر سر خانمها نمیگذاریم، این حق قانونی و طبیعی آنها است.
روحانی با اشاره به اینکه گزینههای زیادی با سوابق نظامی و امنیتی برای وزارت کشور پیشنهاد شد، افزود: اما در نهایت به این نتیجه نرسیدم که یک نفر با سوابق امنیت غلیظ این مسوولیت را بپذیرد، بلکه باید فردی با سوابق فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی این مسوولیت را بپذیرد تا پیامی برای کشور باشد. ما دنبال استانداردهایی هستیم که در پی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هستند.
رییسجمهور بعد از سخنان خود حکم وزارت رحمانی فضلی را به وی اعطا کرد و با اهدای لوحی از خدمات محمدمصطفی نجار وزیر کشور دولت دهم نیز تشکر و قدردانی کرد.
امیدوارم امنیت پایدار را محقق کنیم
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور گفت: امیدوارم بتوانیم امنیت پایدار، توسعه سیاسی، توسعه اقتصادی، آرامش و ثبات را برای همه مردم ایران محقق کنیم.
وی روز گذشته در مراسم معارفه خود در وزارت کشور، افزود: امید و اعتمادی برای مردم ایجاد شده و این کشتی را کشتیبانان دیگری در حوزه اجرا در دریای پرتلاطم هدایت کردند،اما ناخدای با صلابت، مقتدر و ولایتمدار کشتی دولت یازدهم، زین پس با سینهای فراخ و اندیشههایی بلند و عزم و ارادهای مستحکم به کمک خداوند متعال و مردم عزیز به سرمنزل مقصود خواهد رساند.
وی گفت: بنده تلاش میکنم و امیدوارم بتوانم به وظایف خود عمل کنم و در این راه بعد از لطف خداوند و رهنمودهای مقام معظم رهبری، نیازمند پشتیبانی رییسجمهور، نمایندگان ملت و خود ملت به ویژه کارکنان صدیق و تلاشگر وزارت کشور هستم.
اولین نشست استانداران
اولین نشست استانداران سراسر کشور در دولت یازدهم به ریاست دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی برگزار شد. به گزارش «ایسنا»، اولین نشست استانداران سراسر کشور در دولت یازدهم بلافاصله پس از پایان مراسم تودیع و معارفه وزیر کشور به ریاست رحمانی فضلی برگزار شد. بنابراین گزارش، پیش از ظهر امروز، استانداران سراسر کشور که برای حضور در مراسم تودیع مهندس مصطفی محمد نجار وزیر سابق کشور و معارفه دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت یازدهم، در محل وزارت کشور حاضر شده بودند، نخستین گردهمایی خود در دولت یازدهم را با حضور وزیر جدید کشور، برگزار کردند.
بررسی روشهای کوتاهمدت برای تحقق برنامههای تنوع در تامین منابع، بهینهسازی استفاده از تسهیلات و اعتبارات بانکی برای گسترش اشتغال و ضرورتهای آنی برنامههای مدیریت بحران در مقوله خشکسالی و کاهش مشکلات مناطق سیلزده و زلزلهزده کشور از مهمترین عناوین و موضوعات مورد بحث و بررسی استانداران و وزیر کشور در این جلسه بود.
ارسال نظر