فرآیند انتقال بررسی شد
دیدار «روحانی» با احمدینژاد
دنیای اقتصاد- پس از دیدار دیروز محمود احمدینژاد با حسن روحانی رییسجمهور منتخب مردم رسما روند انتقال دولت دهم به دولت یازدهم کلید خورد. احمدینژاد که دیروز با همراهی غلامحسین الهام به میهمانی روحانی رفته بود رایزنی یک ساعتهای با روحانی داشت که براساس آن مقرر شد با انتخاب دو نماینده روند انتقالی دولت دهم به یازدهم آغاز شود. این دیدار که در دفتر روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، کاملا خصوصی و به دور از چشم رسانهها بود. روزهای پر ترافیک مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع در دیدار یک ساعته احمدینژاد و روحانی چه گذشت؟ دنیایاقتصاد- این روزها دفتر حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام روزهای پر ترافیکی را پشت سر میگذارد؛ از سران قوا گرفته تا مقامات و چهرههای سیاسی هر روز راهی این مرکز میشوند تا با رییسجمهور منتخب دیدار و گفتوگو کنند.
دنیای اقتصاد- پس از دیدار دیروز محمود احمدینژاد با حسن روحانی رییسجمهور منتخب مردم رسما روند انتقال دولت دهم به دولت یازدهم کلید خورد.احمدینژاد که دیروز با همراهی غلامحسین الهام به میهمانی روحانی رفته بود رایزنی یک ساعتهای با روحانی داشت که براساس آن مقرر شد با انتخاب دو نماینده روند انتقالی دولت دهم به یازدهم آغاز شود. این دیدار که در دفتر روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، کاملا خصوصی و به دور از چشم رسانهها بود.
روزهای پر ترافیک مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع
در دیدار یک ساعته احمدینژاد و روحانی چه گذشت؟
دنیایاقتصاد- این روزها دفتر حسن روحانی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام روزهای پر ترافیکی را پشت سر میگذارد؛ از سران قوا گرفته تا مقامات و چهرههای سیاسی هر روز راهی این مرکز میشوند تا با رییسجمهور منتخب دیدار و گفتوگو کنند.
دیروز هم دفتر روحانی روز شلوغی را پشت سر گذاشت و میزبان چهرههای بسیاری در عالم مدیریتی نظام بود که شاخصترینشان محمود احمدینژاد و علیاکبر ولایتی بودند که بهصورت جداگانه به میهمانی رییسجمهور منتخب رفتند. حدود ساعت دوازده بود که
محمود احمدینژاد و دو تن از نزدیکانش غلامحسین الهام سخنگوی دولت و سیدحسن موسوی مسوول دفتر رییسجمهور به دیدار روحانی رفتند. این دیدار قریب به یک ساعت بهطول انجامید والبته پشت درهای بسته و به دور از چشم خبرنگاران
برگزار شد.
بر اساس گزارش واحد مرکزی خبر، روحانی و احمدینژاد بعد از یک ساعت گفتوگو توافق کردند تا نمایندهای در راستای پیگیری امور انتقال دولت دهم به دولت یازدهم استقرار یابد. البته بنا به گفته آگاهان در این دیدار مسائل مختلف و جاری کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
احمدینژاد درباره این دیدار به خبرنگاران گفت: «دیدار تبریک به رییسجمهور منتخب ملت، سنت حسنهای است که دیدار امروز بر این اساس صورت گرفت.» حسن روحانی رییسجمهور منتخب هم گفته است: «در این دیدار با بررسی آخرین وضع سیاسی و اقتصادی کشور مقرر شد نماینده ای از ما و نمایندهای از آقای احمدینژاد امور مربوط به دوره انتقال دو دولت را پیگیری کنند.»
دیدار دیروز روحانی و احمدینژاد و
توافقشان برای انتخاب نمایندهای جهت پیگیری امور انتقال دولت دهم به دولت یازدهم در حالی صورت گرفت که روحانی در نشست خبری دوشنبهاش با رسانههای گروهی داخلی و خارجی درباره برخی موضوعات اقتصادی و تامین معیشت مردم بهویژه برای ماه مبارک رمضان، آمادگی خود و تیم کاریاش را برای برگزاری جلسه مشترک با دولت و تصمیمگیری در این خصوص عنوان کرده بود، بنابراین یکی از محورهای امروز جلسه دو رییسجمهور مستقر در دولت و منتخب مردم میتواند تصمیمگیری درباره تشکیل کارگروههای مشترک برای رفع مشکلات مردم باشد. ۱۲ مردادماه دوره فعالیت دولت دهم به اتمام خواهد رسید و احمدینژاد پاستور را به روحانی تحویل خواهد داد.
ولایتی هم به دیدار روحانی رفت
علیاکبر ولایتی دیگر چهره شاخصی بود که دیروز با حسن روحانی دیدار کرد. ولایتی پس از این دیدار به جمع خبرنگاران آمد و گفت: آقای روحانی با تجاربی که در حوزههای مختلف دارند میتوانند امور کشور را به خوبی با کمک مردم به پیش ببرند.
مشاور مقام معظم رهبری ادامه داد: با توجه به انتخاب آقای روحانی به عنوان رییسجمهور منتخب از سوی مردم، لازم بود که با ایشان دیداری داشته باشیم. در این دیدار برای ایشان آرزوی موفقیت کردیم و با توجه به تجربهای که ایشان در حوزههای مختلف دارند این امید وجود دارد که بتوانند با کمک مردم امور را به پیش ببرند.
وی افزود: از مردم این توقع میرود که به دولت کمک کنند. مردم باید بدانند که در اینجا کار خاتمه نیافته است و باید به دولت در پیشبرد امور کمک کنند، همانطور که با مشارکت گسترده خود در انتخابات حماسه سیاسی را ایجاد کردند. به گزارش «ایسنا»، در ادامه این پرسش مطرح شد که «با توجه به اینکه برخی رسانهها احتمال دادهاند شما جایگزین جلیلی در شورایعالی امنیت ملی باشید، آیا پیشنهادی به شما در مورد حضور در دولت داده شد؟» که ولایتی به این پرسش پاسخ نداد.
علی لاریجانی رییس مجلس نخستین کسی بود که یکشنبه به دیدار روحانی رفت و از آمادگی مجلس و نمایندگان برای همکاری با دولت روحانی خبر داد. رییس مجلس پس از دیدارش با روحانی به خبرگزاری خانه ملت گفت: در این جلسه علاوه بر عرض تبریک، بهدلیل دوستی قدیمی علاقهمند دیدار حضوری با ایشان بودم. وی افزود: در این جلسه درخصوص شرایط کشور بهویژه ضروریات کشور مثل کنترل تورم و مشکلات بیکاری بحث و گفتوگو شد. همچنین در این جلسه رایزنیهایی درخصوص کابینه دولت آینده صورت گرفت. پس از لاریجانی هم سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی، محمد باقر قالیباف شهردار تهران، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و محمود بهمنی رییس بانک مرکزی از جمله مقاماتی هستند که یکی پس از دیگری طی روزهای گذشته به دیدار روحانی رفتهاند و ضمن تبریک پیروزی وی در انتخابات یازدهمین دوره ریاستجمهوری برای پیشبرد بهتر امور دولت یازدهم اعلام همکاری کردهاند.
ارسال نظر