با این حال افزایش بهای یورو در مقابل دلار برای کشوری مثل آلمان که اقتصاد آن وابسته به صادرات است، با مشکلاتی همراه خواهد بود. بهای کالاهای صادراتی به کشورهایی که با دلار هزینه آن را می‌پردازند، افزایش خواهد یافت و این امر منجر به نابرابری در رقابت اقتصادی می گردد.

«گرتروت تراود»، اقتصاددان شرکت هلابا در این زمینه دعوت به آرامش می‌کند و می‌گوید: «مهم این است که روند تقاضا در بازارهای جهانی برای کالاهای ما چگونه است.

در‌حال‌حاضر برای هر کالایی که ساخت آلمان باشد، تقاضا وجود دارد. این موضوع متقاعد‌کننده است و جایی برای ترس از نابرابری در رقابت اقتصادی وجود ندارد».

تراود در ادامه به موضوع دیگری می‌پردازد که افزایش بهای یورو با خود به همراه داشته است و آن کاهش بهای واردات و سود‌دهی بازارهای داخلی است. زیرا با افزایش بهای یورو در مقابل دلار، همزمان بهای نفت و سایر مواد خام دیگر که با دلار پرداخت می‌شوند، کاهش می‌یابند. در‌حال‌حاضر بسیاری از تحلیلگران اقتصادی انتظار کاهش بهای دلار در مقابل یورو را دارند. یکی از آنها چنین می‌گوید: «‌فکر می‌کنم که ما، یک دلار و چهل را هم خواهیم دید و حتی بعضا از این هم بیشتر خواهد شد».

اما در آن موقع است که باید دید تقاضا برای کالاهای ساخت آلمان چگونه خواهد بود.