جدیدترین رده‌بندی دانشگاه‌های دنیا در سال ۲۰۰۷ براساس وبومتریک اعلام شد که براساس آن هیچ دانشگاهی از ایران در میان هزار دانشگاه اول دنیا قرار نگرفته است. در این رده‌بندی دانشگاه‌های ژاپن، تایوان و چین برترین کشورهای آسیایی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک نوع رده‌بندی دانشگاه‌های دنیا، تعداد مراجعات به پایگاه‌های اطلاع‌رسانی دانشگاه‌های دنیاست. بزرگی پایگاه‌های اطلاع‌رسانی دانشگاه (تعداد صفحات پایگاه اینترنتی)، حجم فایل‌های پی‌دی‌اف، ورد و پاورپوینت قابل دسترس‌، تعداد مقالاتی که در ۱۰ سال گذشته منتشر شده، تعداد ارجاعاتی که این مقاله‌ها داشته است، تعداد بینندگان وب‌سایت دانشگاه و تعداد لینک‌های خارجی پایگاه اینترنتی از جمله معیارهای لحاظ شده در این رتبه‌بندی است. در رده‌بندی جهانی دانشگاه‌های دنیا براساس وبومتریک، ۲۰ دانشگاه صدر جدول دانشگاه‌های آمریکایی هستند. بیست و یکمین دانشگاه برتر دنیا دانشگاه کمریج انگلستان است. رتبه‌های ۲۲ تا ۲۷ نیز مجددا به دانشگاه‌های آمریکا اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این رده‌بندی دانشگاه استنفورد در جایگاه اول، دانشگاه صنعتی ماساچوست در جایگاه دوم، دانشگاه برکلی کالیفرنیا در جایگاه سوم، ‌هاروارد در جایگاه چهارم و دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در جایگاه پنجم قرار گرفته‌اند. دانشگاه‌های میشیگان و کرنل نیز در رده‌های ششم و هفتم دانشگاه‌های دنیا براساس وبومتریک قرار گرفته اند. برترین دانشگاه آسیایی در رده‌بندی جهانی دانشگاه‌ها براساس وبومتریک دانشگاه توکیو ژاپن است. این دانشگاه در رتبه ۵۹ قرار گرفته است.

براساس این گزارش ایران در رده‌بندی جهانی در میان ۱۰۰۰ دانشگاه اول هیچ جایگاهی ندارد و در آسیا نیز در میان ۱۰۰ دانشگاه نامی‌از دانشگاه‌های ایران دیده نمی‌شود.همچنین برترین دانشگاه ایران در این رده‌بندی دانشگاه تهران است که در رده ۱۳۷۳ قرار گرفته است. دانشگاه صنعتی شریف نیز در جایگاه ۲۲۵۵ قرار گرفته است. دانشگاه علوم پزشکی تهران در رده ۲۴۷۰، دانشگاه امیرکبیر در رده ۲۷۲۳ و دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در رده ۲۷۵۲ جهان قرار گرفته‌اند.