عضو هیات علمی پژوهشکده رویان عنوان کرد:
«بند ناف» از جمله فرصتهای کسب و کار به شمار میآید
گروه تشکلها- مرضیه ابراهیمی، عضو هیات علمی پژوهشکده رویان وابسته به جهاد دانشگاهی و مدیر علمی بانک بند ناف در حاشیه کنفرانس ملی توسعه کارآفرینی که چندی پیش در سالن همایشهای سران برگزار شد گفت: بانک بند ناف در بسیاری از کشورها به عنوان فرصتی برای کسب و کار و منبع درآمد محسوب میشود. ابراهیمی، گفت: بانک بند ناف توسط پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی راهاندازی شده و درحالحاضر ۱۴۰۰ نفر عضو این بانک هستند.
وی افزود: بند ناف در درمان بسیاری از بیماریهای بدخیم نظیر سرطان، بیماریهای عصبی، آلزایمر و دیابت کاربرد دارد و روز به روز بر تعداد افراد متقاضی استفاده از بند ناف افزوده میشود.
عضو هیاتعلمی پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی افزود: با توجه به اهمیت بند ناف در دنیای امروز، مردم میتوانند بند ناف فرزندان خود را برای نگهداری به بانک بند ناف رویان اهدا کنند تا نیازمندان در صورت رضایت صاحبان بتوانند از فواید آن استفاده کنند.
وی تعداد نیروی شاغل در پژوهشکده رویان را ۲۴۰نفر اعلام کرد و افزود: این مرکز یک مرکز کارآفرین است که توانسته بسیاری از نیروهای متخصص و دارای تحصیلات را جذب کرده و در حد توانایی خود از فرار مغزها جلوگیری کند.
ابراهیمی افزود: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بهدلیل اهمیت بند ناف در درمان بیماریها و سودآوری آن، به ویژه در حوزه توریسمدرمانی در صدد سرمایهگذاری در این حوزه از کسب و کار است.
ارسال نظر