۹۷ درصد ارتباطات کشور از طریق فیبر نوری است
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در حال حاضر ۹۷درصد از ارتباطات کشور از طریق فیبر نوری است و سهدرصد آن از طریق مایکرویو و ماهواره است. محمدباقر ظهوریفر در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان اظهار کرد: شبکه فیبر نوری کشور در حال حاضر ۷۳هزار و ۲۳۰ کیلومتر است که از این میزان ۳۳هزار و ۱۳۰ کیلومتر فیبر نوری شرکت ارتباطات زیرساخت و ۴۰هزار و ۱۰۰ کیلومتر شبکههای استانی ما است و تا پایان برنامه چهارم توسعه یعنی تا پایان سال ۸۸، فیبر نوری زیرساخت به ۴۶هزار کیلومتر افزایش مییابد.
وی ادامه داد: در حال حاضر اتصال فیبر نوری کشورمان به کشورهای دیگر از نقاط مرزی آستارا، جلفا باجگیران، بازرگان، جاسک، گناوه و تایپاد به کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان، ترکیه، امارات، کویت و افغانستان برقرار است.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در بخشی از سخنان خود گفت: ظرفیت انتقال اطلاعات در فیبر نوری در سیستم STM ۱ به میزان ۱۸۹۰ کانال و در STM ۴ به میزان ۷۵۰۰ کانال، در STM ۱۶ میزان ۳۰هزار و ۲۴۰ کانال، STM ۶۴ به میزان ۱۲۰هزار ۹۶۰ کانال و در DWDM-۸ میزان ۹۶۷هزار و ۶۸۰ کانال ارتباطی است.
وی ادامه داد: این تعداد کانال اهمیت فیبر نوری را برای ما مشخص میکند و از سوی دیگر مشخص میکند که به ازای هر قطعی چه میزان ارتباط دچار اختلال میشود و مسوولیت گروههای حفار در این رابطه چقدر است.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: انتظار ما این است که همه آحاد جامعه به ویژه سازمانهای دولتی قبل از هرگونه حفاری در مسیرهای شبکه فیبر نوری، شرکت ارتباطات زیرساخت یا مخابرات استانها را در جریان قرار دهند تا از قطعیهای احتمالی این شبکه جلوگیری شود.
ظهوریفر در پایان از رسانهها درخواست کرد که اهمیت فیبر نوری را برای جامعه بیشتر تبیین کنند و از عموم مردم و سازمانها خواست که در حفظ و نگهداری شبکه فیبر نوری کشور همکاری کنند تا میلیونها مسافر شبکه فیبر نوری را با اختلال ارتباطی مواجه نکنند.
ارسال نظر